Trends

Amanda Seyfrieds 10 bud på god stil

- 18/03/2010

ELLE har talt med Hollywoodstjernen om hendes bedste stiltips

1. Research
Min veninde og jeg sidder gerne på gulvet med et modeblad, kigger på billeder fra shows og klipper det ud, som vi kunne tænke os at købe. I dag lader jeg mig ikke inspirere af hvad som helst. Jeg ved, hvad jeg kan lide og ikke kan lide. Altid Calvin Kleins klassiske look. Og Alexander Wangs og Stella McCartneys kollektioner kan jeg slet ikke få nok af.

2. Vær afslappet
Når jeg har fri, nyder jeg at slappe af og vil helst gå i tøj, jeg føler mig godt tilpas i. Jeg går tit i et par J-Brand-jeans. De er så elastiske, at det føles, som om jeg har tights på. Min favoritjakke er fra Elise Øverland.

3. Vis din personlighed
Man skal klæde sig i design, der reflekterer ens personlighed og stil. Det gælder især på den røde løber. Man skal sørge for at føle sig godt tilpas i tøjet, ellers kan man komme til at se klodset ud. Det er vigtigt at vise sine fordele frem, så man ikke bliver glemt.

4. Omhu med undertøjet
Sørg for, at undertøjet passer til kjolens farve, og tag et billede af dig selv, inden du tager hjemmefra for at sikre dig, at der ikke er noget, der er gennemsigtigt, når en kamerablitz begynder at blinke. Hold ryggen rank.

5. Fremhæv dine fordele
Min overkrop er meget kort, så jeg viser altid mine ben frem i stedet. Jeg ved, at de er pæne. Min stylist sørger altid for, at jeg har shorts eller en meget kort kjole på, og det er tit, at vi gør kjolerne endnu kortere. Hvis man har gode bryster, kan man også vise lidt af dem, men ikke for meget, det virker billigt. Jeg markerer også mine øjne, fordi de er store og kan være flotte med den rette makeup.

6. Vær beredt
Jeg har altid læbestift, tyggegummi, kørekort eller pas på mig. Tænk, hvis man står og skal til afterparty, og man ikke kan komme ind, fordi man mangler id. Man skal altid huske tyggegummi, fordi man drikker og spiser hele aftenen og skal snakke med alle mulige. Det skulle nødigt blive pinligt.

7. Pas på detaljer
Da jeg var 18, var jeg til Mean Girls-premieren, hvor jeg havde købt en fin kjole og brugt alle mine penge på den. Men jeg ødelagde fuldstændigt looket, for jeg var en lille smule buttet, og jeg havde en g-streng på, som viste sig at være synlig under kjolen. Det var bare så sørgeligt.

8. Tag chancer
Ingen kunne lide min Oscar-kjole fra Valentino sidste år. Jeg var nødt til at føje en strop til, for jeg var bange for, at mine bryster skulle falde ud. Hvis jeg kunne gå til Oscar nøgen, ville jeg det (ler), det er så begrænsende at have tøj på.

9. Kend din begrænsning
Jeg elsker ikke min krop. Jeg har en buttet mave som alle andre, men jeg vil ikke have den Photoshoppet for at komme på forsiden af et mandeblad.

10. Find perfekte sko
Jeg har de sødeste Miu Miu-sko. Hvis jeg mangler sko eller tasker, kan jeg altid finde dem hos Miu Miu.

Se flere bud på god stil:
Avatar-stjernen Zoe Saldana
Sangerinden Róisín Murphys 10 bud på god stil