Trends

Kates vintage hemmeligheder

- 28/12/2009

Som få andre har Kate Moss formået at slå sig selv fast som ultimativt stil-ikon. En del af hendes hemmelighed er at fastholde sit rock-chick-look kombineret med tidløse vintage-fund. Vi har bedt om hendes vintage-shoppetips.

DU ER “DRONNINGEN AF VINTAGE”. HVORDAN VIL DU BESKRIVE FORSKELLEN PÅ NOGET, DER ER VINTAGE, OG NOGET, DER BARE ER GAMMELT?
Jeg synes, vintage er mere et slags kunstværk, hvor gammelt bare er … Jeg har fantastiske gamle ting, masser af gamle ting, jeg stadig elsker, førhen kaldte de dem gamle, og nu kalder de dem bare vintage. Folk har bare taget vintage til sig, så jeg tror, de blot har givet det et nyt navn! Det har altid været secondhand for mig, men lige pludselig er mine gamle jeans ‘vintage’-jeans. Men vintage er mere et slags kunstværk, noget du ikke nødvendigvis kan finde længere.

DET VIRKER, SOM OM FOLK HAR INDSET FORDELENE VED VINTAGE, I FORHOLD TIL AT KØBE EN MASSE TING, DER IKKE HOLDER SÅ LÆNGE …
Ja, selvom jeg kombinerer begge dele!

OG HVILKEN ER DIN YNDLINGSBY, NÅR DU SKAL SHOPPE VINTAGE?
London. Og Paris også, selvfølgelig. I London kan du købe flere og bedre ting. Det er, som om de har mere på lager. Jeg ved ikke, hvad det er, men jeg finder bare en masse gode ting i London. I Paris har de også smukke ting, men de er som regel store coutureværker, som Yves Saint Laurent eller noget fra 1960’erne du ikke kan finde andre steder.

NOGLE YNDLINGSADRESSER I LONDON FOR VINTAGESHOPPING?
Det fortæller jeg dig ikke! Så bliver de bare rippet!

Se Kates garderobe

Se også:
Celeb vinterstil
Army style