Skønhed

Denne læbebalm bliver vores ultimative go-to, når de efterårs- og vintertørre læber melder sig

- 11/10/2024

Hver måned dufter, skrubber, smører og stryger ELLE-redaktionen sig igennem alt fra parfumer og makeup til hudpleje- og hårprodukter, så du kan få de bedste anbefalinger. I denne måned tæller vores favoritter alt fra en opdateret mascara-formular til et kontroversielt krydderi og en ny duft i ikoniske klær’. 

1

Vipper med volumen

Tromborgs velkendte ’Voluminizing Mascara Black’ kommer i en ny, forbedret udgave inklusiv et cool opdateret design.

’Voluminizing Mascara Black’, Tromborg, 260 kr.

2

Brobygning

’Pure’ er navnet på Less is Mores seneste serie bestående af ni økologiske, plantebaserede og parfumefri hårprodukter, blandt dem favoritten ’Organic Pure Bond Complex Hair Balm’, der styrker håret i den allersidste del af tørringsprocessen efter hårvask; nemlig der hvor håret er 90 % tørt. Genialt til porøst hår, der har været udsat for lidt af hvert.

‘Organic Pure Bond Complex Hair Balm’, Less is More, 50 ml., 345 kr.

3

Capsule Collection

Elizabeth Ardens velkendte ’creme-kapsel-kollektion’ kommer nu i en serumudgave, hvor hovedingrediensen er det allestedsværende retinol, der sætter ind mod aldringstegn ved at accelerere hudfornyelsen og reducere fine linjer og alderspletter.

’Retinol + HPR Ceramide Capsule Rapid Skin-Renewing Serum’, Elizabeth Arden, 30 kapsler, 360 kr.

4

Ingen (h)årsag

Årsagerne til uønsket hårtab kan være mange og (heldigvis) ofte midlertidige. Gudskelov er der i dag hjælp at hente for mange af os. ’Antimatter’ fra Cupid’s Kiss er en af vores favoritter; dels fordi den booster hårvæksten, og dels fordi den lindrer irriteret hovedbund. Og så kan det parfumefri hovedbundsserum både bruges i vådt og tørt hår, ligesom det ikke skal vaskes ud.

’Antimatter’, Cupids Kiss, 695 kr.

5

Tidløse dråber

Der er en ny (velduftende) accessory i byen, og den står det ikoniske modehus Hermès bag. Flakonen alene, der er en tydelig reference til Hermès-klassikeren ’Collier de chien’-armbåndet, der blev skabt tilbage i 1927 inspireret af et hundehalsbånd, giver os lyst til at erhverve den. Heldigvis er kombinationen af delikat sommerfuglelilje, overraskende mirakelbær tilsat varmt egetræ og intens patchouli også en god grund til at investere i dråberne. Navnet er i øvrigt ’Barénia’, som også trækker tråde ind i det arvstunge modehus, da det er navnet på en af husets mange smukke, bløde læderkvaliteter. Og om netop det, siger ’næsen’ bag duften, Christine Nagel: “En af kvaliteterne af Barénia-læder er dets vidunderlige blødhed”.

’Barénia’, Eau de Parfum, Hermès, 60 ml., 865 kr.

Læs ogå

‘Broccoli freckles’ er TikTok-trenden, vi aldrig havde set komme, men som beviser, at fregner er en af tidens hotte, “naturlige” skønhedstendenser