ELLE AWARDS

ELLE Awards 2024: Her er de nominerede

- 27/09/2024

ELLE Awards 2024 løber for 11. gang i Danmark af stablen fredag den 1. november 2024 på Hotel D'angleterre i København. Her er de nominerede.

Fredag den 1. november 2024 går det løs på det ikoniske Hotel D’angleterre i København. Det er nemlig datoen, hvor en række af de vigtigste præstationer fra det forgangne år skal findes og hyldes. Og det sker selvfølgelig, når årets ELLE Awards 2024 atter skal afholdes.

Her er de nominerede i årets 10 kategorier til ELLE Awards 2024.

Kategorien ‘Årets brand’ fokuserer på et modebrand, hvis kommercielle succes og bundlinje viser, at køberne ønsker at sikre brandets fortsatte eksistens. Brandet har gjort sig særligt bemærket i 2024, forstår at skabe et genkendeligt univers qua kampagner og ambassadører og har et kontinuerligt godt udvalg af styles, som tydeligt udspringer af brandets univers. Og så er det tilgængeligt – bl.a. via tilstedeværelse i minimum én butik i Danmark.

De nominerede er:

Munthe

Baum und Pferdgarten 

Rotate Birger Christensen 

Kategorien ‘Årets designer’ fokuserer på en dansk designer, hvis design-DNA træder tydeligt frem, uanset hvilket brand vedkommende arbejder for, og som er trendsættende uden at tabe forståelsen for det kommercielle. De nominerede har imponeret særligt med de kollektioner, de har skabt i det forgangne år.

De nominerede er:

Caroline Engelgaar for Mark Kenly Domino Tan

Martin Asbjørn for Remain Birger Christensen

Cecilie Bahnsen for Cecilie Bahnsen

Kategorien ‘Årets kreative’ fokuserer på en eller flere personer, der med sit særlige talent inden for en specifik gren af modebranchen har bidraget med ekstraordinær kvalitet på netop det område. Det være sig indenfor styling, hår, makeup, foto eller som model eller content creator. Prisen gives til en eller flere, der både nationalt og internationalt har vakt genklang på grund af sit virke.

De nominerede er:

Maria & Louise Thornfeldt

Mona Tougaard

Ilirida Krasniqi

Camilla Larsson

Kategorien ‘Årets nye navn’ fokuserer på en designer eller et brand, der i 2024 har gjort sig bemærket og vist potentiale for en lovende fremtid. De nominerede har f.eks. gjort sig bemærkede som debutanter eller qua deres første tilstedeværelse på det officielle modeugeprogram.

De nominerede er:

Sofia Lynggaard for Ole Lynggaard Copenhagen

Birrot

Bonnetje

Kategorien ‘Årets person’ fokuserer på en person, der har været her, der og allevegne i det forgange år. Personen har f.eks. qua sit job udmærket sig således, at de har været på alles læber og vil blive husket for noget helt særligt i år.

De nominerede er:

Medina 

Margrethe Vestager 

Mads Brügger

Kategorien ‘Årets præstation’ fokuserer på en virksomhed, som i løbet af 2024 har markeret sig ekstraordinært med økonomiske eller virksomhedsmæssige tiltag, der f.eks. har åbnet for nye markeder eller konsolideret firmaets position nationalt såvel som internationalt.

De nominerede er:

Skall Studio

Rains 

Ganni

Kategorien ‘Årets skønhedsbrand’ fokuserer på et dansk skønhedsbrand, der har udmærket sig særligt i det forgange år – det være sig via nye lanceringer, udvidelser af sortimentet eller via et ekstraordinært øget fokus på brandets mærkesager.

De nominerede er:

Miild

Honey

Flora Danica Parfums

Kategorien ‘Årets smykkebrand’ fokuserer på et smykkebrand, der har et tydeligt design-DNA og har overrasket og imponeret os særligt – f.eks. ved at åbne egen butik – i 2024.

De nominerede er:

Pandora 

Kinraden

Lié Studio 

Kategorien ‘Årets stemme’ fokuserer på en eller flere personer, der har skilt sig særligt ud i 2024, fordi de har brugt deres stemme til at sætte vigtige agendaer på dagsordenen, som vi alle har lyttet til – og som har bidraget til og påvirket den offentlige debat.

De nominerede er:

Anne Sophia Hermansen, Anna Libak og Sørine Gotfredsen for Damerne Først 

Helin Erdem

Signe Wenneberg

Freja Kirk

Kategorien ‘Årets uundgåelige’ fokuserer på et brand, der har udmærket sig særligt i 2024. Ligegyldigt om du har åbnet et socialt medie, et modemagasin eller overhørt en samtale mellem modekyndige, har brandet været uundgåeligt.

De nominerede er:

Caro Editions

Bareen

OpéraSport

The Garment