Annonce

Sådan passer du på din hud i de travle 30’ere

- 04/01/2023

Karriere, familie og venner skal passes – for ikke at tale om de mange sociale og professionelle arrangementer, hverdagen er fyldt med. I en travl dagligdag er beskyttelse og pleje af huden særligt vigtig. I denne artikel gennemgår vi hudplejens ABC for dig, der ønsker at vedligeholde gløden og spændstigheden i huden mange år ud i fremtiden.

En tung arbejdskalender, en lille ny eller festlige weekender. Der kan være mange grunde til, at din kalender er fyldt, nattesøvnen knap og sundhedsværdien i din kost mindre prangende, end den kunne være. For rigtig mange er travlhed synonym med 30’erne. Det er årtiet, hvor der skal styr på både karriere og hjemmet, ligesom familien forøges, uden at gå på kompromis med muligheden for den spontane middag med vennerne.

Den omskiftelige hverdag gør også, at huden har brug for en øget mængde pleje. Fra 25-årsalderen begynder huden langsomt, men støt, at miste sin elasticitet, og faktorer som manglende søvn, frie radikaler og oxidativt stress kan være hård kost for huden, som i forvejen møder nye udfordringer.

Den gode og konsistente hudplejerutine bliver vigtigere end nogensinde før, hvis du ønsker at vedligeholde hudens sunde glød og spændstighed. Med en kombination af aktive ingredienser, masser af fugt og ikke mindst regenererende ingredienser, giver du nemlig huden de bedste forudsætninger for at forblive smuk og velplejet.

Den smarte hudplejeserie til din travle hverdag

En god hudpleje behøver hverken være kompliceret eller tidskrævende – tværtimod. Med en multifunktionel hudplejeserie som Cliniques Smart Clinical Repair får du intens pleje og beskyttelse kombineret med en virksom anti-age-effekt, der både forebygger fine linjer og giver masser af glød.

Den ultrapopulære hudplejeserie indeholder en særligt innovativ formel, der hører til blandt brandets allermest innovative. Det skyldes blandt andet det patenterede CL 1870 Laser Focus Complex, som indeholder en nøje udvalgt blanding af opbyggende proteiner, nærende algeekstrakt og peptid-rige ingredienser, som tilsammen booster hudens kollagenproduktion.

Clinique Smart Clinical Repair-serien indeholder – foruden det aktive peptidkompleks – både fugtgivende hyaluronsyre og revitaliserende retinol. Sidstnævnte er en kendt superstjerneingrediens i hudpleje. Det potente A-vitamin booster hudens celleproduktion, eksfolierer og blødgør huden, renser tilstoppede porer og udjævner hudtonen. Desuden medvirker retinol også til at booste kollagenproduktionen.

Den optimale hudplejerutine

Der er tre produkter i Clinique Smart Repair-serien, som alle er formuleret med udgangspunkt i de nyeste teknologier inden for hudpleje.

Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum er en næringsbombe, der giver din hud al den pleje, du har brug for. Serummet trænger dybt ind i huden og styrker, hydrerer samt udvisker synligheden af fine linjer og rynker, mens Wrinkle Correcting Cream har en revitaliserende og nærende effekt i huden; selvfølgelig kombineret med aktiv anti-age. Det sarte øjenområde har brug for ekstra kærlighed, og derfor er Wrinkle Control Eye Cream det perfekte valg for dig, der ønsker at pleje og beskytte øjenområdet.

Hvad er kollagen – og hvorfor er det vigtigt for huden?

Kollagen er en af kroppens vigtige byggesten. Det er et protein, vi danner naturligt i kroppen, blandt andet til at vedligeholde huden. Som vi bliver ældre, falder kroppens naturlige produktion af kollagen, og det gør, at hudens udseende ændrer sig. I takt med kollagenproduktionens fald, synker huden mere sammen og mister spændstighed. Det er blandt andet derfor, at de mest effektive anti-age produkter sætter ind for at booste kollagenproduktionen. Jo mere kollagen kroppen producerer til huden, jo bedre bevarer huden sin elasticitet og fylde.
Tre hudplejeingredienser, der øger kollagenproduktionen
Retinol er et potent A-vitamin, som trænger ned i hudens andet lag, dermis, hvor det bidrager til at neutralisere frie radikaler. Det leder til en øget produktion af både kollagen og elastin i huden.
Peptider er små kæder af aminosyrer, som fungerer som signalstoffer. De trænger ned i huden og stimulerer den til at danne flere byggesten – eksempelvis kollagen. Der findes mange typer af peptider, så det er vigtigt, du vælger et serum som Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum fra Clinique, der indeholder de rette peptid-varianter.
Hyaluronsyre er en vigtig ingrediens i hudpleje, da et af dets primære funktioner i huden er at binde fugt til kollagen. Det er altså hyaluronsyren, der sørger for at ’udfylde’ huden med masser af fugt, så den får et mere fyldigt udseende.

Clinique Smart Clinical Repair – sådan gør du

Den gode hudplejerutine behøver ikke være tidskrævende. Clinique Smart Clinical Repair er en hudplejeserie i tre steps, som blot kræver fem minutter af din tid om dagen – og som giver resultater på blot få uger.

 1. Tryk en lille mængde Wrinkle Correcting Serum ud på fingeren. Produktet er drøjt i brug, så ét tryk er nok til hele ansigtet. Påfør serummet nyrenset hud, og vent indtil serummet er trængt helt ind i huden.

Se hvordan herunder.

2. Wrinkle Correcting Eye Cream er særligt til det sarte øjenområde, og derfor behøver du blot en meget lille mængde creme. Dup produktet på under øjet, eventuelt på øjenlågene og op til brynene.

Se hvordan herunder.

3. Brug slutteligt din Wrinkle Correcting Cream i resten af ansigtet og på décolleté. Massér cremen ind i huden i cirkelbevægelser, indtil cremen er trængt ind i huden. Du får de bedste resultater, hvis du bruger hudplejeserien både morgen og aften. Når du bruger aktive ingredienser som eksempelvis A-vitamin på huden, er det vigtigt at huske solcreme, når du går udenfor.

Se hvordan du bruger cremen herunder.

Clinique Smart Clinical Repair

Den populære hudplejeserie fra Clinique er kendt for sit særlige patenterede peptidkompleks, der arbejder sammen med retinol og hyaluronsyre for at booste produktionen af kollagen for en fyldigere hud med et friskere udseende og reduceret udseende af rynker. Serien indeholder tre virksomme produkter, som tilsammen giver en kraftfuld hudplejeeffekt, der passer særligt godt til dig, der allerede bruger eller skal til at begynde med anti-age produkter. Læs mere om produkterne på Cliniques hjemmeside lige her.