Annonce

Sådan undgår du ændringer i huden, når sæsonen skifter

- 10/03/2022

Når sæsonen skifter, sker der også ændringer i huden. Men med en enkel, effektiv og skånsom hudplejerutine kan du styrke hudens barriere og gøre den modstandsdygtig overfor udefrakommende ændringer. Vi guider her til en hudplejerutine fra La Roche-Posay, der giver dig god hud – hele året.

Vi står på springet mellem vinter og forår, men måske oplever du, at det ikke blot er naturen, der er i transformation: Der sker også ændringer i din hud, og det kan ærligt talt sætte blår i forårsfornemmelserne.

Forår, sommer, efterår og vinter kendetegnes alle ved deres specifikke vejrforhold. Temperaturerne og ikke mindst luftfugtigheden ændrer sig som året går, og forandringerne påvirker huden i højere grad, end man skulle tro.

I vintermånederne, hvor den kolde og ofte meget tørre luft er dominerende, kæmper huden en brav kamp for at holde på fugten, når vi er ude, og inde, hvor der skrues godt op for kunstig varme, hjælper ikke ligefrem på forholdene. Derfor oplever mange at huden begynder at føles tør og stram og måske ligefrem begynder at klø og rødme. Bedst som du måske lykkes med at få bugt med problemerne, skifter årstiden igen, hvilket kan føre nye irritationer med sig.

REDUCER UBEHAG PÅ UNDER ET MINUT
Franske La Roche-Posay fremstiller produkter til sensitiv hud, som kun indeholder de nødvendige ingredienser i den rigtige aktive mængde for at sikre høj effektivitet samt tolerance. Hudplejebrandet, der er anbefalet af hudlæger over hele verden, har en mission om at tilbyde livsforandrende produkter til personer med sensitiv hud. Og det er netop det, den komplette Toleriane-serie kan: Opbygge huden så den blandt andet kan stå imod forandringer.

Den øjeblikkeligt beroligende Toleriane Dermallergo Creme er en ny, intenst fugtgivende dagcreme til ansigt og hals, der på under ét minut reducerer ubehag i huden* som stikkende og brændende fornemmelser. Den er yderst effektiv takket være kombinationen af neurosensine, samt en beroligende aktiv koncentration og Sphingobioma. Cremen, der er uden parfume, er testet på hud med tendens til allergi.
* Selvevaluering, 49 kvinder)

I serien findes også en ny øjencreme, der er særligt udviklet til at nære og pleje de sarte hudområder omkring øjnene. Toleriane Dermallergo Eyes reducerer på under et minut ubehag i øjenområdet*, og fugter huden i dybden. Øjencremen er testet på hud med tendens til allergi.
*Selvevaluering, 41 kvinder.

I Toleriane-serien fra La Roche-Posay findes også et serum, Toleriane Dermallergo Serum, som styrker, fugter og er effektiv mod huden grundet kombinationen af den beroligende, aktive koncentration af neurosensine på 0,1%, samt osmolyte, der begge er aktive og beroligende ingredienser, der findes naturligt i kroppen, og som hjælper med at reducere ubehag og tendens til brændende fornemmelse på huden. Serummet hjælper med at styrke hudbarrieren og er fri for parfume.

DEN BEDSTE HUDPLEJERUTINE, DER STYKER HUDEN HELE ÅRET
For at få bugt med sart og irriteret hud med tendens til rødme, kløe og allergi, er det vigtigt at etablere en fast og effektiv hudplejerutine, der nærer, fugter og plejer huden i dybden, så den kan klare omskifteligheder i vejret og undgår at blusse op.

Nedenfor finder du en trin-for-trin guide med de produkter, der skal til for at skabe en simpel, men effektiv hudplejerutine, der styrker huden hele året.

Trin 1: RENS
Brug den beroligende renselotion, der skånsomt renser huden og fjerner rester af makeup morgen og aften som det første step i din hudplejerutine.
Produkt: La Roche-Posay Toleriane Renselotion, 200 ml, 135 kr. Find den på dit nærmeste apotek eller online.

Trin 2: SERUM
Når huden er ren, påfører du serum, der med det samme tilfører huden fugt og bidrager til at styrke hudbarrieren.
Produkt: La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Serum, 20 ml, 260 kr. Find den på dit nærmeste apotek eller online.

Trin 3: ØJENCREME
Efter serum kan du forsigtigt massere et tyndt lag beroligende øjencreme, særligt udviklet til sart hud, der mangler fugt, i øjenområdet.
Produkt: La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Eyes, 20 ml, 178 kr. Find den på dit nærmeste apotek eller online.

Trin 4: FUGTIGHEDCREME
Afslut med at massere et lag af den øjeblikkelig beroligende dagcreme ind i hele ansigtet, morgen og aften, og mærk hvordan huden slapper af og får tilført intens fugt.
Produkt: La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Creme, 40 ml, 183 kr. Find den på dit nærmeste apotek eller online.

Trin 4 (aften): NATCREME
Om aftenen kan du skifte din dagcreme ud med den specifikke Toleraine Dermallergo Overnight, som er en intensivt beroligende natcreme til sensitiv hud. Masser blidt ind i hele ansigtet efter rens og serum.
Produkt: La Roche-Posay Toleriane Ultra Overnight, 40 ml, 175 kr. Find den på dit nærmeste apotek eller online.

Læs mere om La Roche-Posay her.

Om La Roche-Posay

Franske La Roche-Posay er anbefalet af hudlæger over hele verden og er pionerer indenfor produkter, der forbedrer ikke bare huden, men også den livskvalitet, der er forbundet med at have en sund og fin hud. La Roche-Posay er førende inden for forskning i hudens mikrobiom og har forsket i dette i mere end 10 år. Mikrobiomet er hudens usynlige økosystem af mikroorganismer på din hud som holder huden i god balance. Denne viden er inspiration til udvikling af nye produkter.