Annonce

En ny hudplejeklassiker er født!

- 03/03/2022

Glem alt om de polerede og storslåede beauty-kampagner. Hudpleje anno 2022 skal være ærligt, det skal virke og uddanne os. Apotekerbrands er efterspurgt som aldrig før.

Effektivt, parfumefrit, allergivenligt og så endda til at betale? Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men en sjælden gang sker det, at sol, måner og hudplejestjerner står rigtigt og en ny skønhedsklassiker bliver født. Der er selvfølgelig tale om brandet CeraVe og deres bestseller-produkter, Moisturising Cream + Lotion, som væltede internettet sidste år.

CeraVe er det, vi kalder et apotekerbrand, og med apotekerbrands menes det, at det er produkter, som forhandles på apoteker og lignende, hvor produkterne anbefales af sundhedspersonale. Målrettet pleje til særlige behov med nøje udvalgte ingredienser, der er effektive og velegnet til selv den sensitive hud.

Den store efterspørgsel på ærlige og rene produkter er en spændende udvikling, som siger meget om, hvordan vi som forbrugere, i højere grad, søger et kvalitetsstempel og ekspertviden, når det kommer til vores hudpleje.

CeraVe har knækket koden til kvalitetsprodukter i verdensklasse til rimelige priser. Men hvad er det, som gør produkterne så unikke? En del af svaret findes ved at kigge nærmere på deres nøgleingrediens, ceramider.

HVAD ER CERAMIDER?

Ceramider er en del af hudens lipidstruktur mellem cellerne i det yderste lag af huden. Lipidstrukturen er en vigtig del af hudbarrieren, som er hudens første forsvarslinje mod ydre faktorer såsom kemikalier, allergener og dehydrering indefra grundet væskefordampning gennem huden. Ved mange hudlidelser har huden et lavere ceramideniveau. Resultatet er en svækket hudbarriere og en forsvarslinje, der ikke fungerer optimalt og kan forårsage tør og irriteret hud. CeraVes panel af hudlæger har nøje udvalgt ceramider, der er identiske med dem, der findes naturligt i huden, som nødvendige elementer, for at hjælpe med at styrke den naturlige hudbarriere. En del af CeraVes produkter bruger den patenterede (MVE)-teknologi, som effektivt leverer ceramiderne til huden over tid. Denne langsomme frigørelse af ingredienser hjælper med at genopfylde hudens naturlige ceramider, og styrker hudens barrierefunktion, så fugten opretholdes i op til 24 timer.

Du kan læse mere om CeraVe og deres produkter her

HVORFOR FÅR VI TØR HUD?

Når hudens barriere bliver svækket, kan det føre til tør hud. Vær især opmærksom på nedenstående fire hyppige årsager.

1) Vand: Hvis du går i bad ofte, kan for meget vand udtørre huden. Føles din hud lidt stram når du træder ud af badet, så har din hud brug for pleje og ceramider.

2) Sol: Sollys er en stressfaktor for huden og dette gælder også om vinteren. Sørg derfor for at bruge en dagcreme med solfaktor, året rundt.

3) Hudplejerutine: Når det kommer til irritabel og tør hud, handler det i stor grad om at både rense og fugte huden, som en fast rutine. Få rense- og plejerutinen, tilpasset til din hverdag på faste tider af døgnet, så det bliver til en god vane.

4) Væske: Sund hud har brug for væske og nærringstoffer. Hvis du har tendens til at spise ensidigt og vitaminfattigt eller drikker for lidt væske, kan din hud reagere ud fra dette. Dette er en af de meget hyppige årsager til tør hud.

OM CERAVE

CeraVe er udviklet i samarbejde med dermatologer og tilbyder parfumefri hudpleje til hele familien og til alle hudtyper. Alle produkterne indeholder de 3 essentielle ceramider, der styrker hudens beskyttende barriere, og som i en del af produkterne også bliver kombineret med MVE-teknologi, der frigiver ceramiderne i huden over tid.