Annonce

Personaliseret hudpleje: bag om det danske hudplejebrand NØIE

- 04/03/2022

Vi, som forbrugere, er efterhånden vant til at kunne få alt, ligesom vi vil have det. For årtier tilbage var det banebrydende, da vi kunne designe vores egne sneakers online, i dag er det en selvfølge at streamingtjenester præsenterer os for indhold, der matcher vores interesser. De seneste år er personalisering-bølgen for alvor strømmet ind over skønhedsbranchen.

Bruger du Instagram, har du højst sandsynligt mødt det populære hudplejebrand NØIE i dit feed. Lidt utraditionelt for et high end-brand, har du måske også bemærket de mange før- & efterbilleder, der viser, hvilken forskel produkterne har gjort. Men netop de ægte historier, og den helt specifikke data fra brugerne, er essensen af NØIEs DNA. At skabe skræddersyet hudpleje, nøjagtigt udviklet til den enkeltes behov ud fra en dyb dermatologisk viden.

EN DETALJERET HUDTEST

NØIE udvikler specielt tilpasset hudpleje baseret på deres hudtest og en dyb dermatologisk viden. Det kan måske lyde omfattende, men det er en god mulighed for at lære din hud at kende, og sikre at du får netop den hudpleje som du har behovet for.

Måske kender du allerede din hudtype, måske ikke. Uanset hvad, skal NØIE nok guide dig igennem testen med illustrationer og forklaringer. Testen er delt op i tre dele: din overordnede profil, din hud og din livsstil. Ved hver del er der en række supplerende spørgsmål, hvor du kommer i dybden med, hvad det lige præcis er, du oplever ved din hud.

Tag NØIEs hudtest her og få anbefalet de formuleringer, der passer præcis til dine behov

 

Vi har mødt NØIE til en snak omkring deres filosofi, og hvorfor personaliseret hudpleje er så populært.

Hvorfor mangler jeres produkter i markedet?

Cathrine: Vi startede NØIE, fordi vi kender til vigtigheden af at bruge den rette hudpleje – især hvis du kæmper med hudproblemer. Det gør vi både gennem personlige erfaringer og erfaringer fra vores tid i LEO Pharma. Der findes allerede millioner af skønhedsbrands derude, men det betyder også, at det hurtigt bliver en uoverskuelig jungle at skulle navigere i. Derfor så vi en kæmpe mulighed for at kunne hjælpe alle de mennesker, der står i netop den situation.

Hvor mange hudtyper findes der? Og hvor ofte anbefales det at vi tager en hudtest?

Christian: Der findes et utal af hudtyper, men for simplicitetens skyld kan disse med god grund reduceres til en 5-6 stykker. Derudover findes der mere end 10.000 diagnosticerbare hudsygdomme, som ikke er inkluderet i definitionen af hudtyper, så det er ikke så underligt, at hudpleje ikke kan reduceres til en enkelt hyldevare.

I forhold til hvor ofte man skal opdatere sin hudtest, så er det meget forskelligt. Grundlæggende kan man sige, at hvis man oplever fremgang ved brug af sine produkter, så bør man blive ved med at bruge de produkter, indtil ens hud eventuelt skifter behov.

Cathrine Moesgaard, Head of Brand
Christian Riemer, Head of R&D and Pharmacovigilance

NØIE udvikles og bygges derfor i samarbejde mellem os og vores brugere. Den viden, vi får fra dem, er et uvurderligt middel til at løse de problemer mange oplever med hudplejeindustrien i dag.

Hvordan spiller kunderne en rolle i jeres udvikling af nye produkter?

Cathrine: Vores brugere betyder kort sagt alt for os, Det er dem, vi taler med hver eneste dag, for at lære om deres udfordringer, oplevelser og behov. Og den data vi får gennem hudtesten er blandt andet det, der gør at vores team af dermatologiske eksperter konstant kan udvikle nye produkter, der endnu mere målrettet til den enkelte. Det er også den data, der sørger for, at vi kan matche dig med det helt rigtige produkt hver eneste gang.

NØIE udvikles og bygges derfor i samarbejde mellem os og vores brugere. Den viden, vi får fra dem, er et uvurderligt middel til at løse de problemer mange oplever med hudplejeindustrien i dag.

Hvordan forbereder vi os bedst muligt på at tage testen?

Christian: Inden du tager testen, giver det mening at gøre dig klar, at uanset udfordringer, og hvor meget de fylder for dig, så opnår du den største præcision ved at være objektiv og ærlig omkring din hud, så det giver et klart billede af, hvad der er den mest optimale løsning for netop din hud.

Vi har udviklet hudtesten så intuitiv og beskrivende som muligt. Skulle der alligevel opstå problemer står vores kundeservice team klar til at hjælpe dig. Men i takt med at vi vokser, og vi får mere feedback og viden, bliver vi selvfølgelig klogere. Ligesom vores produkter, er vores test i evig udvikling.

Se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet NØIEs produktkategorier. Du kan tage hudtesten på NØIEs website her.

Du kan få 10% rabat hos NØIE med rabatkoden*: ELLE

*rabatkoden kan bruges én gang og ikke i forbindelse med andre rabatter. Koden gælder på noie.dk t.o.m d. 31.12.2022

NØIE

NØIE laver hudpleje til dig og din huds specifikke behov. Alt du skal gøre er at tage deres hudtest. Dine svar herfra bliver kombineret det med data fra mere end 150.000 andre hudplejebrugere og en dyb dermatologisk viden. Resultatet er, at 78% af deres brugere ser en forbedring efter bare 30 dage.
Alle deres produkter er veganske, fri for parfume, fri for farvestoffer og dansk-produceret.