Er du træt af den klassiske wrap med kylling og oksekød, så prøv denne version med pulled laks og et indisk touch af ingefær og chili. Få opskriften på wraps med pulled laks 'Bombay Style' her...
Skal det være nemt, lækkert og smage lidt af sensommer på terrassen, skal du forkæle dig selv og dine gæster med denne superlækre nordiske version af en klassisk indisk wrap med laks.
Hemmeligheden er ‘Ginger & Chili Spices’ skabt specifikt til Pulled Salmon Wraps fra Santa Marias nye, fristende streetfood-sortiment. Det smager mere end godt!
Opskrift: Wrap med pulled laks ‘Bombay Style’
Opskriften er beregnet til 4 personer
Det skal du bruge:
- Ca. 400 g laksefilet
- 1 brev Santa Maria
- ’Ginger & Chili Spices’
- 1 pakke Santa Maria ’Chapati Bread’
- ½ spidskål
- 1 mango
- 1 glas Santa Maria ’Lemon Chutney’
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader
- Læg laksen i krydderiblandingens medfølgende stegepose og drys krydderiblandingen over
- Tilsæt ½ dl vand, luk posen til og kom den i et ovnfast fad
- Bag laksen i 15-20 minutter
- Snit spidskålen fint. Skær mangoen i både
- Tag laksen ud af posen og del den i flager med en gaffel
- Lun brødene
- Fordel kål, mango, laks og chutney på den øverste del af brødet. Fold den nederste del af chapataen op, så den dækker lidt af fyldet
- Fold dernæst først højre side og bagefter venstre side ind over midten og server
… Velbekomme!