Hår

Her er superproduktet, der giver holdbar glans til håret på bare få sekunder

- 06/06/2023

Skinnende hår har aldrig været mere trendy – og nu er det endda lettere end nogensinde før at få de glansfulde længder frem. Vi har testet den spændende nyhed, der lover lækker glans uden lang eksponeringstid.

Håret har aldrig oplevet samme opmærksomhed som for tiden. Vi længes efter det sunde hår og skinnende længder, og hvis vi skal følge trenden Liquid Hair, skal håret være så blankt, at man kan spejle sig i det.

Og nu findes der altså et nyt mirakelprodukt, som gør det muligt at opnå glansen – på blot nogle få sekunder. Her er alt, du skal vide om nyheden.

Foto: Unsplash

Hvordan får man glans i håret? ELLEs skønhedsekspert i Sverige, Veronica Henriksson, har testet nyheden, der lover masser af glans.

– Jeg tester i gennemsnit cirka ét nyt skønhedsprodukt om dagen. Det spænder fra den seneste makeup til sæsonens mest trendy neglelak. Og flertallet af de seneste nyheder, der er landet på mit hjemmekontor, handler om hårpleje. Der er ingen tvivl om, at håret er i fokus lige nu – og jeg elsker det.

– Vi ser produkter til hovedbunden, masser af stylingprodukter og nye varmeværktøjer, der skaber den perfekte volumen. Men den store hårtrend lige nu er glans, og længslen efter et sundt og skinnende hår er total. Derfor føles lanceringen af Davines’ nye Oi Liquid Luster mere passende end nogensinde.

Find Oi Liquid Luster fra Davines her

Klik her for at komme direkte til produktet

– Oi Liquid Luster er et genialt produkt, der lover “ekstrem glans til håret”. Lyder dejligt, ikke? Men vi har set glansprodukter i denne form før. Måske husker du, hvor omtalt Elvital Dream Length Wonder Water var for et par år siden? Det nye glansprodukt bruges efter hårvask, men før balsam. Håret skal være håndklædetørt, og du deler længderne op i to sektioner (flere hvis du har tykt hår), påfører væsken på længderne og masserer derefter længderne, indtil du får et let skum.

– Det første, der slår mig, når jeg bruger produktet, er duften. Hele Oi-serien har en fortryllende duft, og det nye glansprodukt er ingen undtagelse. På trods af den vandlignende konsistens er produktet let at påføre, og til mit halvlange hår kræves cirka 20 milliliter, hvilket betyder, at jeg har omkring 15 anvendelser at glæde mig til. Efter at have vasket håret, hvor væsken blev brugt mellem shampoo og balsam, børster jeg håret, og her mødes jeg allerede af den anden dejlige overraskelse. Børsten glider så let gennem længderne. Derefter er det tid til at føntørre håret, og det er her, den rigtige magi sker.

Foto: Unsplash Her er superproduktet, der tryller holdbar glans til håret frem på bare få sekunder

– De flotte roser er faktisk sande. Håret får en utrolig glans, det føles klart, og mine lyse striber fremhæves smukt. Det er næsten som om, jeg har fået en glansgivende toning. Håret er også markant mindre kruset og føles luftigt og let – og bliver let at style. Den glansfulde effekt holder sig lige så godt indtil næste hårvask. Efter første brug ser jeg frem til næste hårvask – og bliver lige så imponeret igen. Her har vi en ny fast bestanddel i min hårgarderobe.

Oi Liquid Luster anbefales at bruge sammen med shampoo og balsam fra samme serie, men det kan selvfølgelig også bruges med andre produkter og mærker.

Her kan du læse mere om og købe produktet

Hvis du ønsker at prøve væsken sammen med den tilhørende shampoo, kan du købe shampooen her

Læs ogå

Bedst i test: Her er årets bedste hårolie til alle hårtyper

Glansvand – produkterne, der giver skinnende hår hurtigt og let

Skinnende længder, mindre kruset hår og bløde lokker – glansvand er det nye samtaleemne inden for hårkategorien. Her er favoritterne, du ikke må gå glip af.

Glansvandet til håret, Chroma AbsoluSoin Acide Chroma Gloss – Kérastase

Chroma AbsoluSoin Acide Chroma Gloss er en dejligt duftende glansvand, der påføres, efter håret er blevet vasket og skyllet ud. Skinnende længder på bestilling.

Find Chroma AbsoluSoin Acide Chroma Gloss fra Kérastase her

Chroma AbsoluSoin Acide Chroma Gloss - Kérastase

Klik her for at komme direkte til produktet

Hurtig glansbehandling til håret, Total Results High Amplify Shine Rinse Lamellar Treatment – Matrix

På otte sekunder går håret fra livløst og kedeligt til skinnende og glamourøst med Matrix Total Results High Amplify Shine Rinse Lamellar Treatment. Håret bliver også blødt og fri for krus. Et stort hit i hårgarderoben.

Find Total Results High Amplify Shine Rinse Lamellar Treatment fra Matrix her

Total Results High Amplify Shine Rinse Lamellar Treatment - Matrix

Klik her for at komme direkte til produktet

Omtalt glansvand, Elvital Dream Length Wonder Water – L’Oréal Paris

Produktet, der fik alle til at interessere sig for glansvand, var selvfølgelig Elvital Dream Length Wonder Water fra L’Oréal Paris. Den omtalte sensation blev hurtigt viral på TikTok og giver en hurtig og flot effekt på håret.

Find Elvital Dream Length Wonder Water fra L’Oréal Paris her

Elvital Dream Length Wonder Water - L'Oréal Paris

Klik her for at komme direkte til produktet

Læs ogå

Bedst i test: De 7 bedste fugtgivende shampooer og balsammer

Artiklen blev oprindelig udgivet på elle.se