Hår

Mens alle vil være ‘Barbiecore’-blond, går Barbie-skuespilleren selv i en helt ny retning

- 26/10/2022

Margot Robbie er færdig med at ligne Barbie. I hvert fald at dømme efter hendes nye hårfarve.

‘Barbiecore’ er et begreb, der er opstået i 2022, og som ikke har været til at komme udenom.

Her har moden haft fuldt fokus på pink – både efter Valentinos episke SS22-show, der mildest talt var badet i en fuchsia-farvet nuance fra start til slut, men i særdeleshed efter at billederne af Margot Robbie i rollen som Barbie i den kommende ‘Barbie’-film, blev lækket for offentligheden. 

 

Det satte gang i en reel Barbie-feber, hvor alt fra stjernernes looks på den røde løber til deres hår ikke har kunne blive Barbie-ficerede nok. 

Kim Kardashian, Lily James, Megan Fox og Dua Lipa er blot et udpluk af dem, der i kølvandet på Barbie-trenden har farvet deres hår blond for at omfavne Barbie-looket til fulde.

Men nu går personificeringen af Barbie selv, altså Margot Robbie, den stik modsatte vej og lader sit blonde signaturlook falde til fordel for en flot efterårsnuance.

Skuespilleren har netop vist sin nye frisure, hvor håret er farvet i en mørk ’bronde’ (brun-blond) balayage, der for alvor lægger afstand til hendes forhenværende platinblonde hårfarve – og ikke mindst den uundgåelige sammenligning med sit filmiske alter-ego, Barbie.  

Foto: Ritzau/Scanpix

Robbie Margot er dog ikke den første i Hollywood, der falder for den fine eftersårsfarve, som også tæller fans som Hailey Bieber og Camilla Cabello.

Og den  brun-blonde balayage er da også mere end oplagt, hvis dit hår trænger til en efterårsagtig update, der ikke går til ekstremerne.

Læs ogå

Barbie-feberen raser: Se alle kendisserne, der har taget den pink stil til sig