Skønhed

Vinterproduktet, du ville ønske, du havde haft hver vinter

- 25/10/2021

Du har opdaget det – det er blevet koldere, vejret er ustadigt, og der er blevet tændt for varmen – alt sammen noget, der kan virke udtørrende for huden og håret. En stram og tør vinterhud og en kløende hovedbund med elektriske spidser er efterårskost for mange, men der er heldigvis god hjælp at hente i et særligt, dansk produkt, som skønhedsredaktionen har haft et godt øje til længe.

Huden har en beskyttende syrekappe – hudens immunforsvar – og den påvirkes af det vand og de renseprodukter, vi bruger hver dag, når vi går i bad og renser ansigtet.

Når syrekappen møder basisk vand og sæbe, kommer syrekappen ud af balance, og det kan gøre huden og hovedbunden irriteret og tør – efterårsvejret og udtørrende radiatorvarme gør det desværre kun værre.

Læs også: Disse neglelakker bør du gå efter dette efterår

Så hvad gør man, når vejret skifter, og man gerne vil bade, men samtidig undvære den tørre og strammende fornemmelse?

Én af de skønhedsløsninger som redaktionen er særligt glad for lige nu, er danske Karmamejus produkt ‘Hero’.

Hero har en PH-stabiliserende serum-lignende væske, der dulmer og genopretter hudens PH-Værdi. Produktet er særligt sympatisk, da det kan bruges på hele kroppen, – også til børn – samt til hår og hovedbund.

Fordi Hero er uden parfume, kan det også bruges uden at påvirke duften af dine andre cremer.

Læs også: Disse 3 skønhedsprodukter vil du have fingrene i, inden måneden er omme

Hero bruges som det allerførste på huden, lige efter du har været i bad eller renset dit ansigt. Væsken fordeles som al anden pleje over hele ansigtet, på kroppen eller i nyvasket hovedbund eller hårspidser.

Når håret bliver elektrisk, er det fordi, det mangler fugt. Hero fedter ikke og kan bruges både i vådt eller tørt hår. Derfor kan du også bruge det i løbet af dagen eller som ekstra supplement efter balsam.

Foto: PR pH skincare

Her kan du se skønhedsredaktionens dulmende efterårsanbefaling, den PH-stabiliserende og parfumefri serum-lignende væske til hud og hovedbund.

Hero PH Solution 02, 200 ml. 199 kr. kan købes HER.

Produktet fås også i 50 ml. rejsestørrelse, 79 kr. samt en 400 ml. familie-størrelse, 299 kr.

Læs også: Således plejer Cecilie Haugaard sit hår