’Yellow Nectar’ med hyldeblomstens sødme og chiliens prik udgør den skønneste vinterjuice!
3-4 gulerødder
2-3 cm rød chili (frisk, med frø) – chilien er stærkest oppe ved stilken, så lad det afgøre, hvor meget du kommer i.
4 spsk. hyldeblomstsaft
2 æbler
Gulerødder, chili og æbler juices på en saftcentrifuge. Det er vigtigt, at chilien bliver ‘pakket’ imellem gulerødder og æbler uden at få fat i rivejernet i juiceren for ikke at forsvinde. Det kan derfor være en god idé at pakke røret i juicen før, man starter. Når juicen er lavet, tilsættes hyldeblomstsaften, og herefter opvarmes drikken. Hvis man har en caffe latte-mælkesteamer, er det mest ideelt, men alternativt kan man bruge en gryde eller en mikroovn. Under alle omstændigheder må juicen ikke komme op at koge, men kun nå op på ca. 65 grader. Uhm … fantastisk efter en tur i det kolde vejr!
Køb juicen her
Månedens Health kick er lavet i samarbejde med Seed Juice www.seed Juice.com
Vil du hellere nyde end yde, kan du købe en friskpresset ‘Yellow Nectar’ hos Seed Juice, Skindergade 33, 1159 København K. Fås i to størrelser: 30 cl 40 kr., 40 cl 45 kr.
Clinique beskytter dine læber
Hårtrend: Velplejet og veldrejet