ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, deler sine december-favoritter med dig her, så du blandt julegodterne og de (måske) forsømte løbeture, kan finde inspiration til en stadig sund og energisk december. Se hendes 10 december-favoritter her.
Det er december måned, og midt i alle julegodterne får du lidt sund inspiration fra ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, når vi løfter sløret for, hvilke 10 favoritter hun er faldet for denne måned.
For selvom december kalder på indendørs hygge, (måske) knap så mange løbetur og en masse julemad og lækre julegodter, så er det aldrig for sent at sætte fokus på kost, motion og velvære – eksempelvis kunne det sågar have indflydelse på ønskelisten denne jul.
Derfor deler vi Stephanies 10 december-favoritter med dig her, som inkluderer alt fra bæredygtige skåle produceret af kokosnødder til den varme julegrød eller til anretning af en hvilken som helst ‘bowl’, hvis du er med på dette års store bowl-trend.
Ligesom du blandt Stephanies favoritter finder en crispy og selvlysende løbejakke fra PureLime, så du kan løbe dig sikkert ind 2018, såvel som du kan starte året godt med en daglig energiboostende multi-vitaminpille fra Novo Vita.
Læs også: Opskrift fra ‘Vidunderlige Vafler’: Belgiske vafler med chokolade og skumfiduser
Vi har samlet alle Stephanie Bangs december-favoritter i galleriet nedenfor, så du både kan høste inspiration til juleønskerne for 2017, ligesom du kan få inspiration til at starte det nye år på den helt rigtige, sunde, bæredygtige og ikke mindst energigivende måde.





"Det er helt sikkert, at jeg skal nå at spise risengrød en del gange i løbet af december. Jeg kan ikke tåle mælk, så jeg laver min version på enten mandel- eller havremælk og Urtekrams økologiske grødris, og drysser med masser af kanel og kokossukker (der har en let karamelliseret smag). Mums!"

"Jeg kan ikke undgå, at komme i det skønneste (og mest sultne) julehumør, når jeg støder på endnu et nyt og appetitligt billede fra @halfbakedharvest i mit Insta-feed. Følg med, hvis du også vil savle over de lækre juleopskrifter, som du jo kan give dig i kast med i din juleferie."

"Der bliver høstet rigtig mange kokosnødder verden over til de lækre kokosprodukter, som vi glædeligt bruger i køkkenet; vand, olie, smør, mælk, mel og flager, som gør sig godt i et plantebaseret køkken. Det resulterer desværre i, at der bliver brændt en stor mængde kokosskaller hvert år, da det anses som affald. Det er spild af natur og udleder en masse CO2. Heldigvis findes der nogen, der kæmper for at passe på vores planet, og nogen af dem er folkene bag ’Coconut Bowls’. De producerer de fineste kokosskåle, som kan bruges til at servere mad i. Hver skål er unik i form, størrelse og udtryk, så ingen skåle er ens. Jeg ønsker mig et par stykker, som jeg vil bruge til grød, smoothiebowls, hummus og salater."

"Jeg drikker kombucha hver gang muligheden byder sig, og har længe leget med tanken om, at jeg gerne vil forsøge at lave min egen. Det er eftersigende hverken vildt svært eller vildt nemt, men noget midt i mellem. Nina Parnas nye bog er vist præcis det, der skal til for, at jeg endelig kommer i gang. Nu bliver næste step at få skaffet en kombucha-svamp, så jeg kan få startet bryggeriet."

"Jeg tror aldrig, at jeg når det punkt, hvor jeg bliver træt af suppe. Det er på menuen flere gange om ugen hjemme hos mig, og denne smukke rødbedesuppe er ingen undtagelse. Ikke kun er den utrolig smuk, den smager også helt fantastisk, og den er dejlig cremet. Top den med ristet grønkål og ristede kokosflager."
Opskriften finder du her
"Jeg er stor fan af Social Foodies’ lækre udvalg af is, chokolade og flødeboller, og deres nye julekalender er ingen undtagelse. Bag de 24 låger gemmer sig en december forkælelse lavet af økologisk marcipan, nougat, nødder og bæredygtig chokolade fra Social Foodies’ egen fabrik i Sydafrika, Cocoafair."
Kan købes i Social Foodies’ butikker rundt om i landet.
