Det fantastiske ved et chokoladebrud er, at du kan lave det med lige præcis dine yndlingsingredienser. For ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, inkluderer det tørrede bær, nødder og kokos.
Dette lækre chokoladebrud er lavet på 85% mørk chokolade og spækket med gojibær, pistacienødder, mandler, hasselnødder, græskarkerner, chiafrø, cashewnødder og ristede kokosflager.
Men du kan i virkeligheden lave dit chokoladebrud, med lige præcis de ingredienser du vil. Det gør sig også godt med en smule havsalt strøget på toppen.
Opskriften giver et chokoladebrud på ca. 400 gram.
Ingredienser:
- 200 gram 85 % mørk chokolade
- 1 spsk. chiafrø
Samt en håndfuld af hver:
- Mandler
- Cashewnødder
- Hasselnødder
- Pistacienødder
- Gojibær
- Kokosflager
Læs også: Greenie med spinat.
Fremgangsmåde:
- Smelt chokoladen over et vandbad ved middel varme.
- Bland de tørre ingredienser i en skål.
- Kom 2/3 dele af blandingen op i den smeltede chokolade og rør rundt.
- Hæld chokoladen i en mindre firkantet form beklædt med bagepapir.
- Drys resten af ingredienser ovenpå chokoladen og slut af med at strø en knivspids salt udover baren.
- Kom chokoladen på køl i minimum 3 timer før du skærer den i mindre stykker.