Koldskål hører sommeren til. Og Julie Bruuns sunde alternativ til sommerens nr. 1 spise, koldskål, er bestemt noget, vi ser frem til at forkæle os selv med! Få opskriften på sund koldskål her.
Vi er vilde med Julie Bruuns skønne opskrifter, og vi er mindst lige så vilde med den bedste årstid på hele året – sommeren! Til sommeren hører også den mest sommerlige spise, nemlig koldskål, og Julie Bruun har gjort det både nemt og sundt af forkæle sig selv med en god portion koldskål i denne lækre og sunde version.
Få Julie Bruuns opskrift på koldskål med sprød havregrynscrunch her.
Læs også: Her er de 3 bedste øvelser til sommerlige stænger
Det skal du bruge til koldskål:
– 4 dl kernemælk
– 4 dl skyr
– 1-2 dl frosne bær (smag & behag)
– 1 tsk vaniljepulver
– ½ tsk. sødemiddel eller 1 tsk. agavesirup
– evt. ½ scoop proteinpulver med vaniljesmag (kan undlades, men det giver koldskålen en dejlig vaniljesmag samt en lækker cremet konsistens)
Alle ingredienserne blendes sammen og hældes derefter over i en stor skål.
Det skal du bruge til crunch:
– 50 g havregryn
– 50 g mandler
– 1 spsk kanel
– 1 tsk salt
– ½ tsk sødemiddel eller 1 tsk. agavesirup
– 1 spsk kokosolie
Mandlerne hakkes, og kokosolien smeltes på en pande. Kom nu havregryn, mandler, salt, sød og kanel på panden og rist det godt. Kom crunchen på toppen af koldskålen og pynt eventuelt med friske jordbær og et mynteblad.
Så har du den lækreste og sunde sommerfavorit, som du kan nyde hver dag! Velbekomme.
Læs også: Opskrift på himmelsk og sommerlig jordbærtærte
Har du lyst til flere lækre og sunde sommermåltider, så kig med i galleriet, hvor vi har samlet 10 kalorielette sommer-måltider – alle på under 90 kalorier!
Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.

Sådan laver du dem:
Fire rejer og seks stykker ananas. Grill dem og sæt dem fast på to tandstikker sammen med 1/8 teske purløg og 1 teske teriyaki sauce.

Et frugtspyd med chokoladesauce indeholder 62 kalorier.
Sådan laver du dem:
1 jordbær, 1 stykke kiwifrugt, ananas, 2 blåbær og 1 teske smeltet mørk chokolade.

Sådan laver du den:
Hæld 1/2 teske olivenolie på din majskolbe og drys med 1 teske smuldret feta. Slut af med at hælde 1 teske lime juice på og et drys paprika.


Sådan laver du den:
250 ml skrællet og skåret agurk, 125 ml fedtfattig yoghurt, 1 spiseske frisk mynthe og et drys salt blendes sammen med tre isterninger.

Sådan laver du den:
1/2 stykke sandwichbrød med kerner skæres i to. Kom 1/2 stykke bacon, 1 skive tomat, 1/4 salatblad og en teskefuld fedtfattig mayonnaise på brødet, og voila! Så er der serveret.

Sådan laver du den:
2 teskeer kokosflager, 6 mandler og to teskeer tørret mango, som du skærer i skiver.

Sådan laver du den:
60 gram ananas-stykker, 125 ml kokosmælk, 125 ml fedtfattig vaniljeyoghurt og 259 ml isterninger. Blend det hele sammen.

Sådan laver du dem:
Skær 1 cherrytomat midt over. Kom et lille stykke mozzarella og et basilikumsblad i midten, og slut af med en kvart teske olivenolie.

