Suppe passer perfekt til efteråret, og her får du opskriften på en nem og lækker thaisuppe med torsk og koriander. Opskriften er fra Linn Grubbströms, aka Frk. Kræsens, nye kogebog, der udkommer den 25. august 2016.
Linn Grubbström, også kendt under navnet Frk. Kræsen, har gjort det til sin mission at hjælpe nybegyndere i køkkenet med at lave lækker hverdagsmad.
Se også: Mad for begyndere: Blomkålscouscous med persilleolie
Det har hun gjort siden hun udgav kogebogen ‘Mad for begyndere’ i 2015, og nu er hun snart aktuel med efterfølgeren ‘Mad for begyndere – Mere grønt’, hvor hun med sine nemme opskrifter viser dig, hvordan du får flere grøntsager ind i din madlavning.
Se også: Cremet ærtesuppe med avocado og rejer
Den nye kogebog udkommer den 25. august 2015, og i den anledning har vi her på elle.dk fået lov at dele i alt fire opskrifter med jer, inden bogen rammer butikkerne.
I denne uge får du den fjerde og sidste af Frk. Kræsens opskrifter, der er en super nem og velsmagende thaisuppe med torsk og koriander.
Se også: Mad for begyndere: Sådan laver du sunde pirogger
Frk. Kræsens opskrifter er alle ledsaget af trin-for-trin billeder, der viser dig præcist, hvordan du skal bære dig ad.
I galleriet finder du seks simple trin til at lave denne thaisuppe, der med garanti vil blive en efterårsklassiker!
Suppen tager kun 25 minutter at lave, og opskriften passer til to personer.
Psst … Klik eller ‘swipe’ dig igennem galleriet.