Weekenden står for døren, og vi drømmer om en varm og god aften på terrassen med god mad, gode cocktails og gerne masser af det. Cointreaus nye margarita med hindbær og timian har netop meldt sin ankomst, og vi er sikre på, at den kommer til at pryde weekendens cocktailbord i stor stil.
Vi er vilde med krydderurter i drinks og den dybe, aromatiske smag, som de tilfører. Derfor kan vi næsten ikke vente med at kaste os over Cointreaus nye version af den klassiske margarita, der er blevet blandet op med timian og hindbær.
Team den op med et par gode snacks – vi tænker masser af majschips med salsa roja eller en lækker guacamole – aldrig gå ned på dips eller cocktails – og inviter dine venner på en vaskeægte mexi-night!
Læs også: Sådan laver du Rosé Colada, der smager af eksotisk sommerferie
Buen provecho!
Cointreau med hindbær og timian
Ingredienser til én drink
- 3 cl Cointreau
- 4,5 cl Tequila Blanco
- 2 cl friskpresset citronsaft
- 3 hindbær
- 3 kviste timian
- Isterninger
Fremgangsmåde
- Alle ingredienser hældes i en shaker sammen med isen og rystes godt, indtil det hele er blandet sammen.
- Si drinken ned i et glas med isterninger og pynt gerne med en kvist timian og friske hindbær.