Fyldte juledadler er den oplagte julehaps til decembers søde stunder, og de tager kun et øjeblik at bikse sammen. ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, guider dig til julens lækreste hapsere i form af dadler med marcipan.
Fyldte juledadler er den perfekte julegodte, som du kan snacke hele december måned.
For det første er juledadler supernemme at lave, og så er de ikke så tunge som julekonfekt ellers hurtig kan blive (det afhænger selvfølgelig af, hvor mange du spiser). Du kan altså sagtens servere dem som en lille dessert efter julemaden og også bare spise dem i løbet december, når du har lyst.
Læs også: Bagte søde kartofler på to forskellige måder.
Glædelig jul!
Ingredienser:
- Saftige medjool dadler
- Marcipan
- Mørk chokolade, minimum 70%
- Pistacienødder
Fremgangsmåde:
- Smelt chokoladen over vandbad.
- Fjern stenene fra dadlerne, skær marcipanen i mindre stykker og hak pistacienødderne fint.
- Kom marcipan i dadlerne, hæld smeltet mørk chokolade over og drys med pistacienødder.
- Vent et med at servere dine juledadler med marcipan indtil chokoladen er størknet.