Annonce

Step-by-step video: Sådan laver du sæsonens mest funky fletning

- 10/10/2016

Med en tidligere baggrund som hår- og makeupartist, ved ELLEs Anne P. godt, hvad hun kan lide at få fingrene i. Og med hjælp fra Matas' 'Stylingstriber' giver Anne P. her sit bud på, hvordan du laver sæsonens mest cool fletning. Følg hendes video step-by-step guide her.

Før ELLE Fashion & Beauty Director, Anne P. blev ansat på ELLE for snart otte år siden, havde hun en lang karriere som hår- og makeupartist i både ind- og udland. 

Derfor er hun vant til at style hår og har derfor en helt klar holdning til, hvad hun kan lide af produkter og hvad, der skal til for at skabe det helt rigtige look.

Tre af de produkter, som ELLEs Anne P., sværger til lige nu indenfor hårprodukter er Matas’ Stylingstriber, som består af tre produkter: ‘Matas Dry Shampoo uden parfume’, ‘Matas Salt Water Spray’ og ‘Matas Hair Spray uden parfume’. 

Og ved brug af udelukkende disse tre produkter har Anne P. lavet en step-by-step videoguide til, hvordan du kan lave – hvad hun selv betegner som – sæsonens mest funky fletning. 

“‘Matas Salt Water Spray‘ og deres ‘Matas Dry Shampoo‘ er skånsomme, men effektive og begge produkter efterlader håret med en ret ru tekstur, hvilket er helt optimalt, når man går efter en fletning, som den jeg har lavet her. Saltvandsprayen gør, at håret ikke er så glat og dermed nemmere at få til at sidde, og tørshampooen kan, udover at opsuge lidt fedt, også give lidt fylde og tekstur. Altså en rigtig god kombination, hvis du vil lave en cool og rodet fletning som denne. Til sidst brugte jeg ‘Matas Hair Spray uden parfume’ for at fixére de totter, som jeg hiver lidt i for både at opnå fylde og det lidt ’rodede’ look”, fortæller Anne P.

I videoen herunder kan du møde Anne P og blive guidet step-by-step til, hvordan man laver hendes version af sæsonens mest funky fletning. En fletning, der, i Annes optik, ser mere kompliceret ud, end den er, og Anne P. lover derfor, at det er en fletning, der er tilgængelig for alle.

Bliv guidet her: