Skønhed

Skønhedsredaktionen: 5 produkter, du skal gå efter i januar

- 04/01/2022

En ny hårbørste, budgetvenlig neglelak og fugt til ansigtet. Her er de skønne januar-nyheder, du ikke vil gå glip af.

Fra hudpleje til hårpleje, makeup og neglelakker. Hver måned bliver der lanceret hundredvis af skønhedsprodukter. Det kan synes helt svært at finde vej gennem junglen af nye forskønnende produkter. Derfor har ELLEs skønhedsredaktion har udpeget fem af de bedste. 

Læs ogå

Skønhedsredaktionen: 5 produkter, du skal gå efter i december

Blandt januarnyhederne finder du både en særligt god hårbørste, neglelakkerne der holder – ikke mindst prismæssigt, og håndcremen, der, takket være håndspritforbruget, må siges at lande på et meget tørt sted netop nu.

Er du blevet mere nysgerrig på, hvad ELLEs skønhedsredaktion vil anbefale til din badeværelseshylde, så kig med herunder.
 

Foto: PR Emma S Serum

Ro på

Til de dage (uger, måneder), hvor huden er rød, irriteret og stram, lindrer Emma S.’ parfumefri serum bl.a. takket være den hudbarriere-styrkende ingrediens niacinamid.
’Calming Serum’, Emma S., 30 ml, 329 kr. Kan købes her

Foto: PR Mantle håndcreme

High five

Mantles håndcreme med økologisk cbd-olie, sheasmør og ceramider er en håndsrækning til tørre hænder og vil helt sikkert også klæde dine pastel-larkerede negle. 
’The High Five’, håndcreme, Mantle, 125 ml, 149 kr. Kan købes her

Foto: PR Nuori hårbørste

Hårfin

Hudplejemærket Nuori har kastet sig over en helt ny kategori: børster. I samarbejde med en flere hundrede år gammel britisk børsteproducent og det New York-baserede designbureau NR2154 har de skabt børster til både hår, krop og ansigt. Simpelt og stilet – helt som mærkets øvrige sortiment. 
’Revitalizing Hair Brush Large’, Nuori, 999 kr. Kan købes her

Foto: PR Ole Henriksen creme

Personlig træner

Ole Henriksens nye dagcreme, er en slags personlig træner, vi rent faktisk kan holde ud og nyder ud at være i selskab med hver dag. Cremen, der er en del af en helt nye serie med navnet ’Strenght’, styrker hudens fugtbarriere og er velegnet til alle hudtyper. 
’Strenght Trainer Peptide Boost Moisturizer’, Ole Henriksen, 50 ml, 500 kr. Kan købes her

Foto: PR Depend neglelak

Du vil have fingrene i ... 

Depends pastelfarvede neglelakker, der lander i butikkerne i løbet af januar. Nemme at lægge, budgetvenlige og holdbare. ’7 day’, neglelakker, Depend, 50 kr. pr. stk. Kan købes her