Skønhed

Shiatsu mig i ansigtet

- 09/10/2009

Hænder, ben og fødder bliver æltet og et overskudsagtigt smil smurt ud over hele ansigtet.

Jeg troede helt ærligt, jeg havde styr på dét, der hedder ansigtsbehandlinger. Men bedst som man læner sig trygt tilbage i sin ‘comfort zone’, kommer Ren og hiver tæppet væk under én. Jeg var nemlig taget til Nørrebro for at prøve Skin Lounges ‘Ren-treatment’ og havde mentalt forberedt mig på noget, der lignede en traditionel ansigtsbehandling. Silly me. For hvad sker der med at få sit ansigt masseret, som havde det løbet et maraton? Misforstå mig ikke – det var fantastisk rart og en ny oplevelse at få frigivet så meget energi i ansigtsmusklerne, som tydeligvis ellers sparede op til en regnvejrsdag. Men selv de mindste muskler rundt omkring i ansigtet blev masseret og viste sig at være forholdsvis ømme, men taknemmelige for ikke at blive overset.

Ren workout på massagebriksen
Da jeg havde ligget, i hvad der føltes som en god halv time, og fået, hvad jeg troede var en skøn gang massage i ansigtet, fortalte den søde kosmetolog, at hun nu ville gå i gang med ansigtsmassagen?! Det viste sig, at hun den sidste halve time ‘blot’ havde renset mit ansigt rigtig grundigt ved at massere Rens ‘Purity Cleansing Balm’ ind i min hud. En fantastisk balm, som får dagens skidt og forurening til at smelte af huden, men som åbenbart også kan bruges til en lettere ansigtsmasssage. Så da min hud så var helt ‘ren’, startede min ansigts-, ja, workout. Hele min ansigtsmuskulatur blev gennemæltet med små, delikate, men faste bevægelser. Dette skulle igangsætte cellefornyelsen, give vitalitet og være specielt effektiv for hud 30+. Tjek!
Efter massagen blev mit ansigt smurt ind i en hudfornyende maske, som er en mild frugtsyresammensætning med enzymer af papaya. Og alt imens den, efter sigende, reducerede mine fine linjer, blev mine ben og fødder masseret med ‘Phyto-Dynamic Instant Lifting Gel’. Benene lettede, og jeg følte mig unægtelig fornyet.

Tjek mit smil
Da behandlingen var overstået, var jeg helt ufatteligt afslappet. Mine hænder, ben og fødder var blevet æltet, og mit ansigt havde et så overskudsagtigt smil smurt ud over det, at jeg næsten følte mig som gæst i min egen krop. Men det siges jo også, at det kræver langt flere muskler at se sur og gnaven ud end at smile, så mon ikke bare mit ansigt brugte så få muskler som muligt? Gad vide, hvor mange jeg brugte på at se så overrasket ud, som jeg følte mig?

‘Ren Behandling’, ansigtsbehandling, 90 minutter, 795 kroner.
The Skin Lounge, Guldbergsgade 9, 2200 København N, Theskinlounge.dk