Skønhed

Musiker Flame Faire: Denne prisvenlige brynblyant bruger jeg også som eye- og lipliner

- 02/09/2022

Musiker Flame Faire deler sine beautyrutiner og favoritprodukter.

Den 22-årige musiker Flame Faire, med det borgerlige navn Haddy Jammeh, bruger SPF 50 året rundt, har altid glossy læber og sværger til en helt særlig brynblyant.

Vi kiggede på hendes badeværelseshylder:

Kan du sætte nogle ord på din hudplejerutine? 
“Jeg er gået op i hudpleje i mange år, for jeg har altid haft ekstrem tør hud og eksem. For snart to år siden fik jeg en ansigtsbehandling hos Exuviance og fik efterfølgende anbefalet en række produkter. Siden jeg begyndte at bruge dem, har jeg ikke haft problemer med min hud. Jeg har også meget sensitiv hud, så sådan noget som serum kan jeg slet ikke bruge. Min hud slår ud, lige meget hvor på kroppen jeg bruger det og uafhængig af mærket.

Jeg bruger Exuviances cleanser hver morgen, og hver anden dag følger jeg op med deres toner. Derefter bruger jeg deres øjencreme og så Weledas fede creme ’Skin Food’. Derudover går jeg meget op i at bruge solcreme. Jeg bruger faktor 50 i ansigtet hele året rundt. Med min hudfarve danner jeg hurtigere melanin og hyperpigmentation, og af den årsag bruger jeg solcreme for at forebygge det. Jeg får også nemt mærker, pletter og ar som hurtigere bliver mørke, hvis ikke jeg er omhyggelig med min solcreme.”

Foto: Kavian Borhani Flame Faire

Siden Flame Faire begyndte at bruge Exuviances produkter, har hun ikke oplevet at have problemer med sin ellers meget tørre hud. Hun bruger fast deres rens og øjencreme og afslutter med Weledas ’Skin Food Light’.

Hvad har du af skønhedsmæssige udfordringer?
“Som nævnt har jeg meget tør hud, og jeg har også døjet med eksem, som jeg tror er en følge af, at jeg har mange allergier. Jeg er allergisk over for bl.a. nødder og pollen, og det går også ud over min hud. Som yngre kunne jeg få knopper i hele ansigtet bare af at spise et stykke chokolade med nøddespor. Og det var svært, for det var ikke noget, der gik væk fra den ene dag til den anden. Det kunne tage flere uger.

Af samme årsag blev jeg meget påpasselig, for jeg var altid så usikker på min hud. I dag oplever jeg at få virkelig mange komplimenter for min hud, bl.a. af makeupartister, og det er rart, når min hud tidligere har været et helt andet sted. Jeg er blevet god til at passe på mig selv. Det er også derfor, jeg bruger solcreme, selv om jeg ofte hører ’du er mørk, du behøver da ikke bruge solcreme’. Men det handler ikke om, hvordan overfladen ser ud, det er jo nede i huden, problemerne kan opstå.”

Foto: Kavian Borhani Flame Faire

To produkter, Flame Faire bruger flittigt hver dag, er Macs mist ’Fix+’, som giver hendes foretrukne matte look et frisk touch, og solcreme med SPF 50, der kommer på hver dag året rundt.

Hvordan plejer og styler du dit hår?
“Jeg kan godt lide at ændre mit hår. Jeg kommer fra Gambia og Senegal, hvor dét at flette hår og skifte frisure er en stor del af vores kultur. Jeg tror, mange føler, at de kan skifte identitet ved at ændre frisuren. I en periode kan jeg have fletninger, der går helt ned til numsen, cornrows (fletninger flettet tæt til hovedbunden, red.), eller jeg kan have det helt glat, som jeg har nu.

Jeg kan godt selv flette mit hår, men jeg kan også finde på at tage hjem til mine tanter eller min moster og få det gjort. Mit primære hårplejeprodukt er castorolie, som jeg både bruger i hovedbunden og i enderne hver anden nat. Eller i længderne, hvis håret har brug for ekstra fugt. Jeg synes, det gør mit hår tykkere. Jeg køber olien i en afrikansk beautyshop, der ligger tæt på Nørreport. De er også søde til at guide og komme med gode råd.”

Foto: Kavian Borhani Flame Faire

Flame Faire veksler mellem at have fletninger, sine naturlige krøller eller helt glat hår, som ghd-glattejernet leverer. Og så er olie en fast del af hendes hårrutine; til hårbund og spidser og længderne, når de trænger til fugt.

Hvad består dit go-to-makeuplook af?
“Jeg foretrækker, at min hud ser mat ud, så jeg bruger ikke foundation eller andre flydende produkter på min hud. Om sommeren bruger jeg mest bare blush, lipgloss og en brynblyant. Måske lidt pudder, hvis jeg bliver for fedtet i T-zonen.”

Hvad er det mest budgetvenlige produkt, du bruger?
“Det billigste, jeg bruger, er nok mine makeupsager fra H&M Beauty. Jeg har fundet en virkelig god brynblyant derfra, som jeg også bruger på læberne som lipliner og som eyeliner.”
 

Foto: Kavian Borhani Flame Faire

Man finder altid mindst to lipgloss i Flame Faires taske, for glossy læber er en del af hendes signaturlook. Favoritten er fra Rihannas beautybrand Fenty, men Flame Faire kan også anbefale de mere prisvenlige varianter fra H&M Beauty.

Foto: Kavian Borhani Flame Faire

Blyanten fra H&M Beauty, der egentlig er til brynene, bruger Flame Faire også som både eye- og lipliner. Sammen med blushen fra Fenty er den en del af hendes go-to-makeuplook om sommeren.

Hvad var det første produkt, du fik?
“Jeg har en storesøster, der har boet i Chicago, siden jeg var tre år. På det tidspunkt kunne man ikke få Mac herhjemme, og derfor var der ikke rigtig produkter til sorte mennesker, så når min mor besøgte hende, havde hun virkelig mange produkter med hjem. Og jeg elskede at sidde foran spejlet med al hendes Mac-makeup. Det første produkt, jeg selv fik og begyndte at bruge, var nok en mascara. Jeg kan ikke huske, hvor den var fra, men i dag bruger jeg kun Too Faced-mascaraen ’Better Than Sex’.”

Hvilket produkt har du brugt op flest gange?
“Macs mist Fix+. Selv om jeg ser mat ud, sprayer jeg den på flere gange i løbet af dagen. For jeg kan godt lide at se mat ud – men også samtidig frisk, og det sørger den for.”

Foto: Kavian Borhani Flame Faire

Chanels friske duft ’Chance Eau Fraîche’ har fulgt Flame Faire det seneste års tid, og fordi hun bruger den hver dag, er hun nu på sin anden flakon.
 

Læs ogå

Hårartist Line Bille: Det her produkt har jeg anbefalet flest gange