Skønhed

Michelle Obama skaber ny negle-trend

- 11/09/2012

Der har været en massiv efterspørgsel efter den grå neglelak, som præsidentfruen netop har haft på.

Da Michelle Obama holdt tale til Demokraternes kongres i North Carolina, blev hun både rost for sin tale og sit tøj.

Præsidentfruen bar en fin Tracy Reese-kjole og havde tilsat den rabarberfarvede sko og grå neglelak. Og det er netop denne neglelak, der nu er markant efterspørgsel på i USA.

Det Hvide Hus har bekræftet over for Wall Street Journal, at neglelakken er fra mærket Artistic Nail Design i farven Vogue, som er en grå-lilla-nuance.
Farven sælges ikke via producentens hjemmeside, men den kan bl.a. fås på diverse saloner i USA, og det er her, at efterspørgslen er steget markant.

“Vi har oplevet en stigning på 90 pct. i bestillinger på denne farve alene. Lige nu har vi omkring 1.000 flasker på lager, og vi vil få oparbejdet et lager på 5.000, så vi er klar på den øgede mængde bestillinger, vi modtager”, siger en talsperson fra firmaet ifølge Huffington Post.

Designeren bag den nu også meget eftertragtede kjole, Tracy Reese, har da også rost Michelle Obama for neglelakvalget til kjolen.

“Den virker fantastisk som tilbehør. Og der er ingen grænser i forhold til farver. Så det er bare sjovt at lege med”, har Tracy Reese udtalt.