Skønhed

Massage i chokolade

- 18/02/2009

Det lyder som om noget, der næsten er for godt til at være sandt – i hvert fald er det en dekadent og lækker oplevelse, at blive indsmurt i chokolade fra top til tå.

Jeg er i ‘Sanospa’. Et afspændende og kraftigt masserende boblebad, som også inkluderer lysterapi. Og det er ikke kun dejligt, det er også smukt som en symfoni, der kun kan ses, ikke høres. Over 250 små ventiler rundt omkring mig i badekarret sprøjter luft ud og masserer alt fra mine fodsåler til min nakke.

Venter i lænestole med varme
På nær de små farverige lysstriber er der forholdsvis mørkt i hele rummet, og når jeg kigger ned ad mig selv, minder det mest af alt om en mellemting mellem The Starship Enterprise og en landingsbane i Heathrow. Efter 20 minutters boblen er det tid til at stå op og kigge lidt rundt i spaet. Jeg finder mig til rette på nogle lænestole lavet af mosaik og med indbygget varme. En lækker smoothie og en håndfuld nødder senere bliver jeg hentet af, hvad der må være en slags chokoladeterapeut.

Som et marcipanbrød
Jeg skal masseres i chokolade, da det må være den tyndeste måde at komme tæt på kakaobønnen på. Julen har trods alt sat sine spor, og nu skal jeg ikke alene være slank, men også have blød chokoladehud. Varm smeltet chokolade blandet med mandelolie bliver langsomt hældt ud over hele min krop og blødt masseret ind i huden. Den varme chokolade dufter og føles fantastisk. Det er en sød fornemmelse, og jeg fristes til at slikke mig selv op ad armene. Ville det være ulækkert, eller kan jeg afskrive det som research?

Lykkelig i chokolade
Det er muligvis stoffet theobromine, der findes i chokolade, som stimulerer kroppens produktion af endorfiner – lykkehormonet – der lige har givet den en ekstra tand, men under alle omstændigheder finder jeg mig selv utrolig lykkelig i chokolade. Det er en vidunderlig multisanselig oplevelse uden yderligere kilo. Det bliver ikke sidste gang for denne chokolade-fan. ‘Sanospa’ (20 min.) 450 kr. ‘Chokolademassage’, (50 min.) 975 kr.
Besøg Bricks-spa-wellness’ hjemmeside