Makeup

Årets bedste rouge: Her er favoritterne som er bedst i test

- 02/02/2023

Ingen makeup er komplet uden lidt rødt på kinderne. Men hvordan finder man den rigtige nuance, og hvilken af alle varianterne er den bedste? Vi lister årets bedste rouge og giver tips til, hvordan du nemt kan fremtrylle glødende kinder.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Rouge har en lang historie bag sig og er blevet brugt i mange år. I de seneste årtier har vi set, hvordan tendenserne har ændret sig markant. I 40’erne og 50’erne var den subtil og lys pink, mens 70’erne og 80’erne var kendetegnet ved more is more.

Nu er blush hottere end nogensinde, og alle makeupartister er enige: Ingen makeup er komplet uden blush på kinderne. Men hvordan ved du egentlig, hvilken blush der passer bedst til dine kinder, og hvordan påfører du blush uden at risikere følelsen af at ligne en klovn?

Bedste blush – vinderne af bedst i test 2023

Vi lister årets bedste blushes og de tricks, der hjælper dig med at finde den rigtige og få succes med applikationen. Scroll ned for at læse længere anmeldelser af produkterne.

  • Bedste pigmenterede rouge

‘Glow Play Blush’ fra MAC

  • Bedste rouge for et naturligt resultat

‘Ambient Lighting Blush’ fra Hourglass

  • Bedste rouge stick

‘Vanish Blush Stick’ fra Hourglass

  • Bedste flydende rouge

‘Liquid Blush’ fra Nars

  • Bedste cremerouge

‘Cheeks Out Freestyle – Cream Blush’ fra Fenty Beauty by Rihanna

  • Bedste rouge

‘Soft Pinch – Liquid Blush’ fra Rare Beauty

  • Bedste rougepalette

‘Blush Trip Peachy Love’ fra Anastasia Beverly Hills

  • Bedste pudderrouge

‘Innerglow Cheek Powder’ fra Shiseido

  • Bedste rouge til en let applicering

‘Neo Nude Melting Blush Balm’ fra Armani

Læs ogå

Årets bedste BB- og CC-cremer med en naturlig dækning

Hvilken farve blush skal jeg vælge?

Hvilken blush, der passer dig bedst, er selvfølgelig en smagssag. Nogle foretrækker et strejf af farve, mens andre vil have, at deres kinder virkelig popper. Det er simpelthen et spørgsmål om at teste nogle forskellige for at finde den rigtige. Men der er også nogle tricks til at hjælpe dig med at finde din perfekte nuance og som med det meste inden for makeup, så spiller din undertone en stor rolle.

Skønhedstrend: Creme blushes – favoritterne til friske kinder

Har du en kold undertone, kan du med fordel klæde dine kinder i pigmenter, der også trækker i den kolde retning. Lys pink, en lys og klar rød farve med blå undertoner og nuancer, der trækker lidt mere mod den lilla retning, er ekstra flatterende for hud med kølige undertoner.

Har du en varm undertone, er varmere rød-, orange-, fersken- og bronzefarver derimod rigtig flotte.

Det er også flot at matche blushen med farven på dine læber. Desuden kan mange læbestifter også med fordel bruges på kinderne.

Hvordan bruger man rouge?

Blush bruges til at give et sundt og rosenrødt look, som hvis du lige har været ude at gå en tur på en kold forårsdag. En blush bruges ikke til at forme ansigtet på samme måde, som en bronzer eller contouring gør.

Årets bedste rouge – favoritterne som er bedst i test

Hvordan påfører man blush?

Også her er det din personlige smag, der er afgørende. Nogle vælger kun at smøre på kindernes æbler (altså tættest på næsen, hvor kinderne er mest fyldige), mens andre vælger at smøre på hele kindbenet. Et godt tip er at arbejde opad med din blush og gå tættere på tindingen. Det giver et såkaldt “løftet look”.

Det er vigtigt at vælge en børste, der ikke er for kompakt, når du påfører blush. Det betyder, at du ikke risikerer at efterlade to tydelige streger på kinderne, og resultatet bliver mere naturligt. Der findes skrå blush børster og blush børster, der er mere som en klassisk pudderbørste i formen. Husk også at arbejde i tynde lag. Det er lettere at tilføje mere end at fjerne, hvis der er for meget farve.

Årets bedste rouge – favoritterne som er bedst i test

Fluffy rougebørste, ‘Blush brush’ fra Real Techniques

En blød og brugervenlig blush-børste, der optager den helt rigtige mængde produkt og giver et naturligt resultat. Blush-børsten er en af ​​børsterne i Real Techniques’ prisvenlige Everyday Essentials sæt.

Læs mere om Blush brush fra Real Techniques og køb den her

1
Blush brush fra Real Techniques

Skrå rougebørste, ‘Pure Collection Blush Brush 188’ fra Nilens Jord

En skrå børste følger blidt konturerne af kindbenene. Denne er vidunderligt blød og lavet af syntetiske hår.

Læs mere om Pure Collection Blush Brush 188 fra Nilens Jord og køb den her

2
Pure Collection Blush Brush 188 fra Nilens Jord
Årets bedste rouge – favoritterne som er bedst i test

Bedst i test-rouge – årets bedste rouge

Flydende, creme eller pudder – en blush findes i mange former. Vi har samlet favoritterne, der hurtigt giver rosenrøde kinder.

Læs ogå

Stor test: Her er årets bedste primer

Bedste pigmenterede rouge, ‘Glow Play Blush’ fra MAC

I æsken ligner ’Glow Play Blush’ en klassisk pudderblush, men på kinderne ændres konsistensen og bliver i stedet til en silkeblød cremeblush, der smelter vidunderligt over kinderne. Den er let at påføre, fås i elleve nuancer, har fine pigmenter og giver samtidig en let glød. Blushen påføres nemmest med fingerspidserne.

Læs mere om ‘Glow Play Blush’ fra MAC og køb den her

3
Glow Play Blush fra MAC

Bedste rouge for et naturligt resultat, ’Ambient Lighting Blush’ fra Hourglass

’Ambient Lighting Blush’ er den perfekte blush, hvis du ønsker en subtil farve til dine kinder og ikke vil risikere, at resultatet bliver for voldsomt. Samtidig giver blushen en blød og naturlig glød. Et par strøg i æsken er alt, der skal til for at fremtrylle rosenfriske kinder.

Læs mere om ’Ambient Lighting Blush’ fra Hourglass og køb den her

4
Ambient Lighting Blush’ fra Hourglass

Bedste rouge stick, ‘Vanish Blush Stick’ fra Hourglass

’Vanish Blush Stick’ oser af luksus. Blushen giver en masse farve, er utrolig nem at blende ud og påføres nemmest med fingerspidserne eller en makeupsvamp. Den cremede blush passer perfekt til tør og overfladisk tør hud, den føles ikke klistret på huden og sætter sig hurtigt.

Læs mere om ‘Vanish Blush Stick’ fra Hourglass og køb den her

5
Vanish Blush Stick’ fra Hourglass

Bedste flydende rouge, ’Liquid blush’ fra Nars

Denne flydende blush fra Nars har en meget let tekstur og er nem at få jævn og naturlig på kinderne. Resultatet er klart og pænt, men det kan også bygges op i flere lag for mere intensitet. Blushen giver et let dugfrit look til ansigtet uden at føles glitrende, og den holder godt hele dagen.

Læs mere om ’Liquid blush’ fra Nars og køb den her

6
’Liquid blush’ fra Nars

Bedste cremerouge, ‘Cheeks Out Freestyle Cream Blush’ fra Fenty Beauty

Den omtalte ’Cheeks out freestyle creme blush’ får virkelig komplimenterne til at trille ind. Blushen har en blød og cremet konsistens, der blander sig flot med anden makeup. Det er er helt vildt, så drøj den er. Et lille dup med fingerspidsen i æsken er nok til at give kinden et rosenrødt og sundt look. Et stort plus er det generøse udvalg af nuancer.

Læs mere om ‘Cheeks Out Freestyle Cream Blush’ fra Fenty Beauty og køb den her

7
Cheeks Out Freestyle Cream Blush fra Fenty Beauty

Bedste rouge, ’Liquid Blush’ fra Rare Beauty

Hvis du elsker kinder, der virkelig træder frem, er ’Liquid Blush’ fra Rare Beauty lige noget for dig. Den flydende blush er pigmenteret, men blander sig utrolig godt med huden. To dup på hver kind er alt, der skal til for at skabe pæne og naturligt definerede kinder. Med andre ord holder produktet næsten evigt.

Læs mere om ’Liquid Blush’ fra Rare Beauty og køb den her

8
’Liquid Blush’ fra Rare Beauty

Bedste rougepalette, ‘Blush Trip Peachy Love’ fra Anastasia Beverly Hills

‘Blush Trip Peachy Love’ er multipaletten, der kan bruges på både øjenlåg og kinder. De forskellige nuancer giver dig mulighed for at lege og tilpasse, så du får præcis det resultat, du ønsker.

Læs mere om ‘Blush Trip Peachy Love’ fra Anastasia Beverly Hills og køb den her

9
Blush Trip Peachy Love fra Anastasia Beverly Hills

Bedste pudderrouge, ’Innerglow cheek powder’ fra Shiseido

Denne rouge dækker med en klædelig glød og giver den perfekte, rosenrøde farve. Pudderet sætter sig ikke fast i fine linjer eller ujævnheder, men lægger sig som et let tæppe på kindbenene – og bliver siddende hele dagen.

Læs mere om ’Innerglow cheek powder’ fra Shiseido og køb den her

10
’Innerglow cheek powder’ fra Shiseido

Bedste rouge til en let applicering, ’Neo Nude Melting Blush Balm’ fra Giorgio Armani Beauty

Den flotte ’Neo Nude Melting Blush Balm’ fra Giorgio Armani Beauty er en fantastisk blush, hvis du ønsker et naturligt resultat og gerne vil have påføringen hurtig og nem. Den lette og silkebløde blush smelter utroligt over huden og skaber naturligt rosenrøde kinder. Finishen er semimat og produktet er meget drøjt.

Læs mere om ’Neo Nude Melting Blush Balm’ fra Giorgio Armani Beauty og køb den her

11
’Neo Nude Melting Blush Balm’ fra Giorgio Armani Beauty
Læs ogå

Bedst i test: Årets bedste bronzer og solpudder

Læs ogå

Silkepudebetræk er godt for både hår og hud: Her er alt, du skal vide om trenden

Artiklen er oprindelig udgivet på elle.se.