Skønhed

Look of the day – HUGO BOSS

- 04/02/2011

ELLE og L'Oréal Paris giver dig dagens catwalk-look ...

Moden fortolker tidens ånd – og makeuppen kommenterer ved at lægge de sidste detaljerede penselstrøg på det endelige æstetiske billede.

Fra læbestiftens farve til brynenes facon sætter skønhedstendenserne moden og os selv i scene, hvad end det handler om det teatralske eller det underspillede. L’Oréal Paris og chefmakeupartist, Anne Staunsager, viser sammen med dansk modes vigtigste navne de største nye makeup-looks for efterår/vinter 2011.

Hugo Boss viste mærkets tre damekollektioner – HUGO, BOSS Black og Boss Orange – i baren på NIMB d. 3. februar. Med udgangspunkt i hver af linjernes unikke udtryk har L’Oréal Paris’ chefmakeupartist Anne Staunsager skabt tre makeup-looks.

De stringente og grafiske linjer i den toneangivende HUGO-kollektion, der til efterår/vinter leger med det formelle og uformelle i kolde vinterfarver, komplementeres af et dramatisk skønhedslook.
“Øjnene fremhæves med sort kohl, der tones smukt omkring øjet, ligesom der er brugt masser af mascara,” fortæller Anne Staunsager.

Kindbenene er blevet fremhævet med en solpudder, og brynene er børstet opad uden at blive tegnet op.
Læber og negle er malet i en smuk rød nuance for at sætte prikken over, hvad Staunsager kalder “et dramatisk femme fatale-look.”