Skønhed

Hvad siger dine frisurer om dig?

- 09/11/2012

Kvinder har igennem tiden altid brugt frisurer til at udtrykke sig selv med - og vi er ikke blevet mindre kreative med tiden.

Kvinder har igennem tiden altid brugt frisurer til at udtrykke sig selv med – og vi er ikke blevet mindre kreative med årene.
Der var engang, hvor kvinder gemte boller og franskbrød i deres frisurer for at få højde på håret, som blev sat op i enorm. Senere kom glattejernet, og så skulle håret være fladt, glat og hænge ned langs skuldrene.

I galleriet nederst på denne side kan du se, hvordan forskellige frisurer fortæller forskellige historier om personen, der bærer dem, og her er i øvrigt nogle tips til, hvilke frisurer, der bedst klæder din egen ansigtsform.

Oval ansigtsform
Dit ovale ansigt kan bære de fleste typer frisurer med pandehår. Det eneste du skal overveje, er, om det passer til din hårtype og længde.

Rund ansigtsform
Dit runde ansigt har brug for lange, bløde pandelokker, der følger kinderne. På den måde undgår du at få et endnu mere rundt ansigt på grund af frisurer.

Aflang ansigtsform
Vælg en type pandehår, der bløde dit lange ansigt op. Det kan f.eks. være et pandehår, der går lige til øjenbrynene (og dermed giver indtryk af, at dit ansigt er kortere, end det er). Du kan også vælge at få lange, graduerede lag, der følger dit ansigts form.

Firkantet ansigtsform
Frisurer med skråt pandehår eller et langt pandehår, der følger din kæbelinje, vil bløde dit firkantede ansigt op og gøre det mere rundt.

Hjerteformet ansigtsform
Dit hjerteformede ansigt vil tage sig godt ud med et skarpskåret pandehår. Men alt efter om du er ude på at fremhæve eller skjule din hjerteform, kan du også sagtens springe ud i andre typer pandehår.