Hudpleje

Julie Fagerholt: Denne prisvenlige natcreme har gjort min hud mere frisk og ensartet

- 19/04/2022

Vi har besøgt designer Julie Fagerholt og fået hendes bedste beautytips.

En overskuelig og hurtig hudplejerutine, nemme makeupprodukter og velmanicurerede negle er opskriften på designer Julie Fagerholts velplejede beautylook. Vi var på badeværelses-visit, hvor hun bl.a. fortalte om, hvordan hun kommer mørke rande til livs og om den prisvenlige natcreme, der har gjort en synlig forskel for hendes hud. 

Hvad er det første og det sidste produkt, du bruger på en dag?
Det første produkt er Glossiers ’Milky Jelly Cleanser’, som jeg bruger i badet. For mig fungerer det bedst med en overskuelig og hurtig skønhedsrutine. Det skal være nemt, ellers kommer jeg ikke til at bruge det. Så det, at jeg kan bruge min rens i badet, skylle den af og få gang i blodcirkulationen og liv i huden, passer mig rigtig godt. Inden jeg går i seng om aftenen, bruger jeg Glossiers retinol-natcreme. Jeg har brugt den i en måned nu, og jeg synes faktisk, den virker. Min hud ser mere frisk og ensartet ud.

Hvad gør du, hvis du kun har fem minutter til at gøre dig klar?
Så bruger jeg concealer, lidt blush, gerne fra Westman Atelier, som er på stick, så den er nem og hurtig at bruge. Den blander jeg med Glossiers bronzer. Den er god at arbejde med, for den er nem at udjævne. Det er den slags makeup, jeg vender tilbage til igen og igen. Og så bruger jeg Glossiers mascara, fordi den giver vipperne et naturligt look. Jeg har endnu ikke fundet en, der kan erstatte den. Den fungerer bare. Til slut lidt bryngel og så videre i teksten.

Hvilke skønhedsmæssige udfordringer har du?
Min største udfordring er mine rande under øjnene. De afslører, om jeg er træt, eller ikke har fået nok vand. Jeg bruger en øjencreme, sera, øjenmasker og concealer for at komme det til livs.
 

Læs ogå

Model Hanni Gohr: Derfor bruger jeg aldrig concealer