Hudpleje

Her er solcremen Hailey Bieber og Kendall Jenner sværger til

- 24/07/2023

Der er tale om en vaskeægte favorit fra de franske apoteker.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Der er ikke nogen grund til at glemme at bruge solcreme. Så kort kan det siges, for livet er simpelthen for kort til smertefulde solskoldninger og det, der er langt værre.

Den solcreme mange af de unge og smarte Hollywood-typer sværger til, er ikke bare en dyr døgnflue, men snarere en globalt anerkendt beskyttelse, som i mange år har været et af de kultprodukter, folk fra hele verden har revet ned af hylderne på de franske apoteker.

Der er naturligvis tale om Avèes SPF 50+ Sun Spray, som blandt andre tæller fans som Hailey Bieber og Kendall Jenner. De to veninder kunne fornyligt ses sole sig i en Instagram story fra Hailey Bieber, hvor der på bordet mellem deres solstole stod en flaske af den ikoniske, orange solspray.

Foto: @haileybieber

Solsprayen fra Avène udmærker sig ved sin høje beskyttelse og er patenteret med et solfilterkompleks bestående af fire solfiltre, der til sammen giver en bred og stabil beskyttelse mod UVB- og UVA-stråler. Sprayen er desuden vandafvisende og kan bruges af alle hudtyper, også sensitiv hud og er beriget med blandet provitamin E, som er en antioxidant, der beskytter mod frie radikaler, samt beroligende termalsk vand.

Vi forstår godt, hvorfor Bieber, Kendall og co. er fans.

1
Foto: PR

Solspray SPF50+, Avène, 260 kr.

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært. 

Læs ogå

Her er læbestiften, Sofia Richie og Margot Robbie sværger til