Annonce

Guide: Fem musthave-produkter til dit badeværelse

- 22/08/2022

Små ændringer kan gøre store forskelle – i særdeleshed, når det kommer til badeværelset, hvor den rette håndsæbe og lotion kan gøre underværker. Forkæl dig selv og dine gæster med produkter, der føles lækre at bruge – og som en bonus kaster elegance over selv storbyens trange baderum.

Går du op i indretning, har du sandsynligvis tænkt over de fleste detaljer i dit hjem og brugt lang tid på at finde de helt rigtige møbler, der passer til den stemning, du ønsker at skabe. Men selv hos de mest stilsikre mennesker, er der ofte ét værelse i hjemmet, som bliver forsømt – nemlig badeværelset.

Det er da også let at overse hjemmets mest funktionelle rum, men det er ikke desto mindre en god idé at tage sig kærligt af det. Ikke alene fordi badeværelset bliver brugt flittigt hver dag; også fordi du med en meget lille indsats kan gøre dit badeværelse til et selvforkælelsesrum og hygiejnepligter til en hverdagsluksus.

Alt, det kræver, er produkter, som pynter i indretningen, passer til din personlighed, og som husker dig på, at lækre sæber er til for din hverdagsluksus – ikke kun til ære for dine gæster. Læs med i denne artikel, hvor vi guider dig til fem luksusprodukter fra svenske Tangent GC, der både bidrager til dit hjemlige udtryk og inviterer til daglig selvforkælelse.

Pleje til kroppen

Man kan nemt komme til at forsømme kropspleje i det daglige, men ikke desto mindre er der få ting, der skriger selvforkælelse som en nærende bodylotion ovenpå et langt, varmt bad. Det er netop, når hverdagens travlhed presser sig på, at et par timer i kalenderen reserveret til dig selv og dine plejerutiner rigtig gør underværker.

Det er netop sådanne selvforkælelsesstunder, Tangent GC opfordrer til med deres veganske og økologiske body washes og -lotions. Det minimalistiske skandinaviske design pynter pænt på badeværelseshylden, og er desuden formuleret med nærende og plejende ingredienser. Vask kroppen ren med en blødgørende body wash og følg op med en nærende lotion, der indeholder velkendte beauty-ingredienser som sheasmør og troldnød samt blødgørende olier fra blandt andet kokosnød og solsikke.

Psst! Både body wash og bodylotion fås i Tangent GCs fire signaturdufte, så du kan frit vælge den, der passer allerbedst til dig.

Ren og pæn

Vi vasker hænder mange gange i løbet af dagen – så hvorfor ikke gøre håndvasken til en lille selvforkælelsesstund?

Det føles klart bedst at vaske hænder med et produkt, der har en rar konsistens, dufter dejligt og, ikke at forglemme, er et dekorativt indslag på venstre side af håndvasken.

Filosofien bag Tangent GC er at skabe produkter, der er så rene produkter som muligt, og derfor er det måske ikke overraskende, at brandets største produktkategori er sæber. De fås både i fast form, flydende form, til kroppen og til tøjet og dufter som en hyldest til naturen. Alle produkterne er økologiske og veganske, og så kommer de i et stilrent design, der fungerer som et lille drys af badeluksus.

Psst! Det er en god service til dig selv og dine gæster med en duftende håndcreme, der sørger for, at enhver gæst forlader dit hjem med bløde og velplejede hænder.

Gode vaskevaner

Måske er tøjvask ikke det, du umiddelbart forbinder med hjemlig æstetik og selvforkælelse, men det kan meget vel ændre sig sammen med dine vaskevaner. For en cashmere sweater, der beholder sin blødhed, jeans, der bevarer sin pasform, og tøj, der føles som nyt efter vask, kan gøre mere for selvfølelsen, end man måske skulle tro.

Det er her, Tangent GC kommer ind i billedet med sin linje af vaske- og skyllemidler. For med kvaliteten for øje, har det svenske brand formuleret midler til sin tøjvask, der er effektive, men samtidig skånsomme for tøjet, så dine dyrebare items holder længst muligt. I sortimentet finder du vask til cashmere og andet uld, denim og sportstøj, til hverdagsbrug, pletfjerning og skånevask.

Og i modsætning til så mange andre vaskemidler derude, kommer alle vaskemidlerne i stilrene emballager af bioplastic, som absolut ikke behøver gemmes væk.´

Læs mere om de enkelte vaskemidler på tangentgc.com.

Tangent GC

Med sine funktionelle kvalitetsprodukter i simple, stilrene indpakninger skaber Tangent GC det ideelle tilbehør til den skandinaviske indretning – og ikke mindst til selvforkælelsen i det daglige. Produkterne er naturlige, økologiske og skabt med omtanke for miljøet. Læs mere om produkterne og om Tangent GC på deres hjemmeside her.