Hår

Frisøren afslører: De her stjerner vil vi gerne ligne

- 02/06/2018

Vi har spurgt frisøren, hvilke stjerner hendes kunder oftest har billeder med af. Her er svaret.

Noora fra ”SKAM” fik salget af rød læbestift til at eksplodere og ”Fifty Shades”-serien har fået mange kvinder til at sukke efter pandehår.

Popkultur er med til at inspirere os på beauty-fronten, og du er måske en af de mange, der har haft et billede med til frisøren for at få en helt særlig frisure.

Kan du huske, dengang alle ville ligne Kelly og Brenda fra ‘Beverly Hills 90210’? Senere drømte vi alle om hår som Rachel fra ‘Venner’. Sådan har vi ladet os fascinere og inspirere af vores yndlingsstjerner år efter år.

Selv om mange af os er blevet voksne siden de omtalte tv-serier, så er det altså stadig filmstjerner og musikere, der skaber mange af de hårtrends, vi beder frisøren om at efterligne – enten bevidst eller ubevidst.

Frisør Mette Storm afslører nu hvilke frisurer kunderne i salonen bliver inspireret af.

Mette Storm fortæller, at hun tydeligt ser en sammenhæng i de trends, kunderne efterspørger og de skuespillere, modeller, musikere og andre kendte, som er oppe i tiden.

Men særligt disse kendissers frisurer er efterspurgt i frisørstolen. 

Foto: Fox Broadcasting Company/SIPA/Ritzau Scanpix

Kelly, Donna og Brenda, ”Beverly Hills 90210”
Er du også vokset op med Kelly, Brenda og Donna? Så drømte du sikkert om at få hår som en af de tre.

Foto: Mary Evans/Af Archive/Ritzau Scanpix

Rachel, ”Venner”
Rachel – bedre kendt som Jennifer Aniston – fik frisuren ”The Rachel” opkaldt efter sig. Men skuespilleren er også hårikon. Hun er ofte blevet omtalt og rost for sine flotte, naturlige og velplejede lokker.

Foto: Marion Curtis/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Serena, ”Gossip Girl”
Farven, længden, stylingen er altid i top hos Blake Lively i rollen som Serena van der Woodsen i ”Gossip Girl” såvel som i virkeligheden. Hendes ”tilfældige” bølger i håret er blevet efterlignet et utal af gange.

Foto: Mega

Anastasia, ”Fifty Shades of Grey”
Bogen og filmen var på alles læber, og Dakota Johnsons pandehår fik mange kvinder til at stikke af sted til frisørsalonen. 

Læs ogå

Frisøren guider: Derfor skal du vaske dit hår mindre