Annonce

Forkæl dig selv med en glansbehandling hos frisøren

- 09/05/2022

Vi forstår godt, at en tur til frisøren kan virke omstændigt og det ikke sker så ofte som det ifølge eksperterne bør. Men de færreste ved, at der findes behandlinger hos frisøren, som er mindre tidskrævende end de klassiske klip og farvninger. Læs her om den nye glansbehandling fra Wella Professionals, som kun tager 20 min. hos frisøren, men til gengæld varer i op til 6 uger.

På dage hvor vi har brug for lidt ekstra selvforkælelse, er en forkælelsestur til frisøren en absolut favorit. Nyt hår er det perfekte selvtillidsboost og intet slår følelsen efter et besøg i frisørstolen. Men mange af os tager kun til frisøren, når vi skal have farvet eller klippet håret, og er slet ikke bevidste om, at vores frisør faktisk kan tilbyde mange andre luksuriøse behandlinger, som ikke behøver at være den helt store tur og investering.

Ved permanent hårfarve kan udgroningerne hurtigt komme snigende, og farven falmer efterhånden som håret bliver udsat for styling, sollys, opsætning og vask. Hele 8 ud af 10 kvinder* siger, at de leder efter en glansløsning til deres farvede hår, der holder længere, og efter produkter, der beskytter håret bedre mod skader. Men også kvinder med ufarvet hår ønsker mere glans i deres naturlige hår. Derfor har Wella Professionals lanceret deres nye serie SHINEFINITY, der bliver forhandlet hos udvalgte frisører i Danmark og er en farvetjeneste med fokus på glans til farvet og naturligt hår. Du kan også bruge den til at friske dit hår op indimellem dine hårfarvninger, da den samler farven i håret, så udgroningerne ikke bliver lige så markante.

Foto: PR

SHINEFINITY-serien er udviklet med en afbalanceret pH-teknologi. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om udgroninger og skader ved brug af SHINEFINITYs produkter. Dit hår bliver derimod silkeblødt og glansfuldt.

32 farvetoner som kan kombineres til et utal af farvemuligheder

SHINEFINITY er en langtidsholdbar farve-glaze, der sikrer en ‘true-to-tone’-farve i op til seks uger. Det betyder, at du får opfrisket dit hår på samme måde som du kan få lavet negle, opfyldning af øjenvipper etc. ’Glazing’ er en måde, hvorpå du toner håret enten i en kold eller varm nuance. Den kan både bruges i dit naturlige hår, eller hvis du har haft farvet håret tidligere for at få opfrisket farven med en holdbarhed op til 6 uger.

SHINEFINITY glazing kommer i 32 toner, som kan kombineres til et utal af farvemuligheder, der tilpasses din unikke hårfarve.

Foto: Hairstylist Sanya

Find din nærmeste Wella-frisør her, næste gang du skal forkæle dig selv med en opfriskning af dit hår.

VIDSTE DU AT…

  • Ferie

… sommeren er kendt for at være hård mod håret, især hvis du er på ferie, og håret bliver udsat for meget sollys, sved, klor og saltvand uden at være beskyttet. Hårstråene bliver hurtigere slidt og kan blive misfarvet, hvis ikke håret får den rette pleje.

TIP: Brug en UV-beskyttende spray, inden du går ud i solen, eller spørg din frisør, hvordan du bedst mulig kan beskytte håret på din ferie.

 

  • Kost

… din kost spiller også en rolle, når det kommer til sundheden af dit hår. Håret har brug for næring og vitaminer, der kommer indefra, for at være velplejet og kunne gro normalt. Sørg derfor at spise varieret, du kan evt. supplere med kosttilskud, hvis du er i tvivl om, at du får den rette næring.

TIP: Dit hår har brug for ekstra pleje for at bevare sin glans, derfor kan du med fordel bruge en hårmaske en til to gange om ugen, der både giver fugt og plejer spidserne. Spørg din frisør til råds.

 

  • Fokus på spidserne

… det er vigtigt at pleje længderne af dit hår, hvis du gerne vil vedligeholde din glans, uanset længde. Der er ikke meget glans over spaltede spidser, derfor er det vigtigt, at du plejer fra midten af håret og ned, derved undgår du også unødvendig fugt i hovedbunden.

TIP: Har du farvet hår, så gå efter produkter, der er udviklet til farvet hår, så du er sikker på at opretholde farven og pleje det efter dit hårs behov.

Wella anbefaler disse produkter til ‘after-care’ af håret:

 

WELLA COMPANY

Wella Company er en af verdens førende skønhedsvirksomheder, bestående af ikoniske brands, herunder Wella Professionals, SYSTEM, OPI, Nioxin, Sebastian Professional og ghd. Hos Wella Company er vi innovatører, der  inspirerer forbrugere og skønhedsprofessionelle gennem vores brands til at se ud, føle og være deres sande jeg.
For mere information om Wella Company, besøg wella.com.

*intern CMI-undersøgelse, 2020