Skønhed

Gi’ din shampoo væk

- 23/09/2011

BY HEART er dannet i den gode sags tjeneste - og du kan hjælpe ...

De to københavnske veninder, Katrine Bagger og Lillie Gitte Østergaard er gået sammen for at give lidt god karma videre.

Lillie Gitte er indehaver af skønhedssalonen Dollface, som dagligt behandler masser af kvinder (og mænd) og giver dem smukkere hud, mens Katrina Bagger er frisør i egen smuk salon, hvor hun hver dag gør kvinder i bedre humør med flotte frisurer, farve og klip.

De to veninder har lyst til at give noget af den følelse af velbehag, som mange af os tager for givet, videre til en gruppe kvinder, som ikke normalt har den slags overskud i hverdagen.
Derfor har de i fællesskab startet projektet By Heart, som er et interesseprojekt, der udelukkende går ud på at give.
Projektet er startet i fællesskab med Danner, som til dagligt huser voldsramte kvinder.
Læs mere om Dannerfacebook.

Katrina Bagger og Lillie Gitte Østergaard giver deres tid og ekspertise gratis videre til disse kvinder og vil i den næste tid bruge deres sparsomme fritid på at forkæle og forskønne kvinderne i Dannerhuset med gratis behandlinger, som deres kunder til dagligt betaler mange penge for.

Du kan hjælpe med at støtte det gode projekt!
På søndag holder klinikken Dollface åbent i Knabrostræde 8 fra kl. 15.00 – 18.00, hvor de byder på et stykke kage, hvis du kommer og afleverer de af dine hår- og skønhedsprodukter, du kan undvære.
Det kan være en shampoo, der er brugt en smule af, en neglelak, du har i overskud eller en bodylotion, du engang har fået og ikke selv får brugt.
Så vil dine produkter blive genhuset på Danner og være til glæde for kvinder, der godt kunne have glæde af lidt ekstra hverdagsluksus.

ELLE er vilde med initiativet, og vi er på redaktionen allerede gået igang med at samle en stor pose af produkter, som vi donerer til indsamlingen på søndag!
Og vi håber, I vil gøre det samme.