Skønhed

Feminint flet

- 15/04/2009

Flet blev set i mange varianter på catwalken, og uanset hvilke minder det bringer frem, bliver det svært at undgå i gadebilledet. Så hengiv dig til fletningen, og spil på det feminine som Rapuntzel gjorde, og reddede sit liv

Sejt ser det ud. Sildebensflet ser mere kompliceret ud, end det er, men det kræver dog god teknik. Der bliver kun flettet med to hårtotter ad gangen og oftest med tungen lige i munden. Prøv selv ved at dele håret i to lige store totter. Tag en lille tot fra bagsiden af den ene store tot, og kør den bagfra rundt om den modsatte store tot som en løkke, der holder den store tot på plads. Den lille tot skal tilbage til sit udgangspunkt bag den første store tot. Gentag herefter i den anden side og så fremdeles.

1. Har du i sinde at dyrke fletningelooket, kan du jo lige så godt pleje hår og hovedbund samtidig. ‘Neem Hair Oil’, Dr. Hauschka, 141 kr.

2. Et must, hvis længderne skal holde. Forstærker simpelthen håret, så det ikke bliver så slidt og knækker, når du reder det. ‘Extreme Anti-Snap’, Redken, 250 ml, 325 kr.

 

Se flere skønne tips