Skønhed

Få Kirstin Liljegrens bedste skønhedstip

- 02/02/2015

ELLEs skønhedspraktikant, Kirstine Engell, var hårstylist til Designers Remix' AW15-show under Copenhagen Fashion Week, hvor hun satte hår på modellen Kirstin Liljegren. Læs med her og få et indblik i makeup-universet samt Kirstin Liljegrens bedste skønheds-tip...

Designers Remix afholdte deres store AW15 modeshow i forbindelse med modeugen og leverede en kollektion, hvor der bogstaveligt talt var fuld fart over feltet! Showet blev nemlig afholdt på en ægte gokart-bane, og showet startede med, at der kom rigtige gokarts kørende ind. Ret sejt!

Showet blev ført an af Caroline Brasch og Kirstin Liljegren, og netop Kirstin Liljegren var én af de modeller, som ELLEs skønhedspraktikant, Kirstine Engell, lavede hår på inden showet. 

Se også: ELLEs favoritter fra CPHFW

Temaet for hår og makeup til showet bar præg af et moderne og feminint twist med 70’er tendenser og kant. Pandehåret var i fokus og var inspireret af store stilikoner som Jane Birkin. Kirstine Engell fortæller, at alle modellerne fik påsat pandehår, således at de alle lignende hinanden. 

En af de modeller, der blev sat hår på, var smukke Kirstin Liljegren, og vi spurgte hende til hendes absolutte yndlingsprodukt:

“Makeup-fjerneren “Précision Eye Makeup Remover” fra Chanel – simpelthen fordi det er utroligt hårdt for hendes øjne, at have så mange makeup-skift mellem de forskellige modeshows under modeugen. Af den grund er det vigtigt at have ét produkt, der både fjerner og plejer den sarte hud omkring øjnene” fortalte Kirstin.

Se også: ELLEs outfits fra modeugen

I galleriet har vi samlet en række smukke billeder af Kirstin Liljegren, da hun var med i ELLE august 2013 med modeserien “The School Yard”.

Psst… Sidder du ved mobilen, ‘swiper’ du bare!