Skønhed

Få fine forårsnegle med Kure Bazaars natur-lakker

- 17/04/2015

Hos Kure Bazaar er teknologien sat i højsædet! De har nemlig skabt en serie neglelakker, der er skabt af naturens egne ingredienser. Læs om de fine lakker og se et udvalg af farverne her.

Vi er ELLE-vilde med Kure Bazaar, der har skabt en helt ny generation af neglelakker, der kombinerer det naturlige med det hippe og moderne, uden at gå på kompromis med resultatet!

Læs også: Få skønhedslooket: Pastel Perfect

Efter flere år og adskillige undersøgelser har de fundet en perfekt formel baseret på hvede, bomuld, kartofler og majs, som har samme dækkeevne, holdbarhed og glans som konventionelle neglelakker. 

I denne unikke formel er 85 % af ingredienserne fra naturlig oprindelse, hvilket er med til at bevare neglenes vitalitet og respekterer samtidig deres naturlige cyklus. Det sikrer glatte, stærke og sunde negle. Den naturlige neglefilosofi!

Læs også: Skønhedsredaktørens 10 april-favoritter

Knap et år efter lanceringen i Paris i 2012 har Kure Bazaar indtaget pladsen som det mest eftertragtede lakmærke i det parisiske stormagasin Bon Marché.

Bag Kure Bazaar er den franske parfumeskaber Christian David, som står bag mærket Honore des Pres. Christian og supermodellen Kartika Luyet har sammen designet Kure Bazaars flotte og trendy farver. Kartika har været meget inspireret af de farver, som man finder i gadebilledet, men også farver som kan pifte et hverdags-look op.

Du kan finde Kure Bazaars neglelakker hos Greenskin og Naturskøn, og de koster omkring 125 kr. 

Se et udvalg af de mange fine farver i galleriet. 

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.