Skønhed

ELLE til event med Hermès og Magasin

- 22/08/2013

Onsdag aften var ELLE med, da Hermès og Magasin fejrede det nye Hermès-duftunivers i Magasin. Se billederne

Onsdag aften inviterede Hermès sammen med Magasin til et eksklusivt event, i anledning af, at det franske modehus har åbnet ny flagship store med dufte i Magasin du Nord. ELLE var med, og her blev ELLEs udsendte budt på bobler, lækre kanapeer og chokolader. Mums!

Foruden en hyggelig stemning var der også oplæg om Hermès duftunivers og -tradition. Hos Hermès er duftuniverset delt op i tre kategorier, female, male og ‘to share’. Duftene deles derefter op efter type: Romandufte, novelledufte og digtdufte. Mens de fleste snakker om duftnoter, formidler Hermès’ dufte derimod historier. Romanduftene udvikler sig over tid, mens novelleduftene giver dig hele duftoplevelsen på en gang. Digtduftene kan man kun købe i Hermès-flagskibsbutikker, som den der ligger på Østergade i København, og de er de mest komplekse af duftene. Her finder du blandt andet dufte, der er lavet efter japanske haiku-digte.

I det hele taget er Hermès meget inspireret af kunst. Både hvad angår selve duftene – den nyeste duft fra Hermès, Jour d’Hermès, er skabt af Jean-Claude Ellena, som har været inspireret af lys, et tema der går igen i Hermès’ univers, mens flasken er designet af Pierre Hardy – og måden de bliver formidlet og solgt på. I Hermès-butikken i Magasin du Nord har man eksempelvis stillet en smuk duft-skulptur frem. Den består af de stykker karton, som folk sprøjter parfume på. Hermès opfordrer folk til at sætte deres duftlap på skulpturen, som, når den har fået lov at stå og ændre form i noget tid, vil blive fotograferet.

Er du lige så vild med Hermès’ gennemførte og luksuriøse univers, som vi er? Så kig forbi Hermès i Magasin du Nord, og duft til de mange dejlige dufte, som du i øvrigt får pakket ind ‘Hermès style’, med deres berømte orange æsker, poser og fine bånd med Hermès-logo.

Se billeder fra Hermès’ og Magasins event i galleriet!