Skønhed

Dagens julegave er fra Balance Me

- 05/12/2012

Hver dag frem til d. 16. december tilbyder vi 30% rabat på et udvalgt produkt i ELLE-shoppen, som du kan juleshoppe til dig selv eller en anden ...

Hver dag frem til d. 16. december tilbyder vi 30% rabat på et udvalgt produkt i ELLE-shoppen, som du kan juleshoppe til dig selv eller en anden …

Flere og flere vælger at ordne deres julegaveindkøb på nettet, så man slipper for stress og jag i butikkerne i weekenderne eller (skræk og gru!) d. 23. december!

Derfor har vi valgt 24 skønne og forskønnende gaver, som du kan købe direkte fra vores webshop og få sendt lige hjem under juletræet (næsten) og glæde din mor, søster, svigermor, veninde eller måske dig selv med. Dagens gave gør sig faktisk også som gave til en mand … Og der er 30% rabat på alle julegaverne – men kun i én dag hver!

Dagens julegave er en ‘radiance face mask’ fra Balance Me er en behandling med tredobbelt virkning, som på bare fem minutter renser huden i dybden, eksfolierer og giver huden sin klarhed tilbage. Balance Me tror på gammeldags multi-taskning og denne maske er meget effektiv. Malede valnøddeskaller fjerner blidt de døde hudceller og fremmer cellefornyelse, mens rensende kaolin hjælper med at fjerne urenheder og Balance Me’s frugtsyrekomplex genskaber hudens naturlige udstråling.

Ansigtsmasken koster i I DAG kun 147 kr. (Normalpris 210 kr.)
Klik her for at komme til dagens julegave.

Pssst…: Lige nu er dr også gratis fragt i ELLEs webshop, så forsendelsen koster ingenting.