Skønhed

Bedst i test: Årets bedste øjenbrynsserum

- 23/12/2022

Er øjenbrynsserum virkelig nødvendigt, og hvilke bryn trender i øjeblikket? Her besvarer vi alle dine spørgsmål om brynserum og oplister de bedste sera, der skaber smukke buskede bryn.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Aldrig har vi gået så meget op i vores øjenbryn, som vi gør nu. Mange af os stræber efter de perfekte bryn. En del af os har da også efter mange års intens kamp mod 90’ernes seriøse øjenbryndestruktion endelig genvundet de dejlige, buskede bryn (og nogle af os er stadig frustrerede over, at vi gav it-girls som Christina Aguilera og Britney Spears lov til at bestemme, hvor meget vi skulle gå amok med pincetten.

Heldigvis er der produkter, der hjælper med at udfylde og holde vores bryn ved lige. Her oplister vi de bedste brynsera til at skabe smukke bryn – og giver dig tips til, hvordan du bruger produkterne.

Bedst i test: Årets bedste øjenbrynsserum

Scroll ned for at læse længere anmeldelser om produkterne.

  • Bedste øjenbrynsserum til tykkere øjenbryn

Eyebrow Renewing Serum – M2 Beauté

  • Bedste øjenbrynsserum som er let at påføre

Xbrow Eyebrow Conditioner – Xlash

  • Bedste øjenbrynsserum på budget

BrowVo! conditioning primer – Benefit Cosmetics

  • Bedste øjenbrynsserum til bryn og vipper

Optim-Eyes Lashes & Brows – Filorga

  • Bedste økologiske øjenbrynsserum

Phyto-Medic Eyebrow Enhancing Serum – Lashfood

  • Bedste øjenbrynsserum for hurtig effekt

RapidBrow Eyebrow Enhancing Serum – RapidLash

  • Bedste øjenbrynsserum til fyldige bryn

RevitaBrow Eyebrow Conditioner – RevitaLash

  • Bedste øjenbrynsserum til hårtab og overplukkede øjenbryn

Nanobrow Eyebrow Serum – Nanolash

Øjenbrynsserum indeholder en skøn blanding af nærende og styrkende ingredienser, der gør brynene tykkere, stærkere og tættere. Øjenbrynsserum indeholder for eksempel ofte biotin, som styrker brynet, hyaluronsyre, som giver næring og fugt, og peptider, som giver et ordentligt boost til et tættere bryn.

Hvad er forskellen mellem øjenbryn og øjenvipper?

Den største forskel på produkter til øjenbryn og øjenvipper er ofte applikatoren. Vippeserum har brug for en tyndere og mere kompakt applikator for at undgå risikoen for, at produktet ender i øjnene. Øjenbrynsserum har en lidt større applikator, som for eksempel BrowVo! conditioning primer fra Benefit Cosmetics og Xbrow Eyebrow Conditioner fra Xlash. Du kan læse mere om produkterne længere nede på siden.

Øjenvipper og øjenbryn har ofte også forskellige behov, selv om slutresultatet minder om hinanden – vi vil jo både gerne have fyldigere og længere vipper og tættere og tykkere bryn. Øjenbryn har ofte grovere hår, der trænger til mere næring, mens øjenvipper har brug for volumen og længde. Derfor er det ofte ​​ingredienserne, der gør produkterne unikke.

Psst! En god øjenbrynsfarve giver også dine bryn et fyldigere look.

Hvordan bruger jeg øjenbrynsserum?

Hvordan et brynserum bruges, varierer afhængigt af det produkt du bruger. Læs derfor altid instruktionerne omhyggeligt, inden du begynder at bruge produktet. Nogle bør påføres morgen og aften, mens andre anbefaler at påføre det én gang dagligt. Du skal blot huske at lade produktet tørre ordentligt, inden du tager makeup på. Det tager normalt fire til seks uger, før du ser resultater, så husk, at tålmodighed er nøglen til alt!

Foto: Imaxtree

Hvad er forskellen på brow gel og brynserum?

En brow gel er et makeupprodukt, der maler brynene og holder dem på plads. Brow gel (eller brynmascara som den også kaldes) er det perfekte produkt, hvis du vil have fyldige bryn og samtidig vil have farvet dine bryn nemt og hurtigt. En brow gel kan bruges alene eller sammen med et andet brynprodukt som for eksempel en øjenbrynsblyant.

Hvad er trendy, når det kommer til bryn?

Trends kommer og går, men en trend, vi håber på aldrig at se igen, er 90’ernes tynde bryn. Lad pincetten ligge, og lad i stedet brynene vokse frit. Buskede bryn har nemlig aldrig været mere trendy.

Øjenbrynsserum – virker det virkelig?

Ja, du kan forvente at se et resultat, hvis du er omhyggelig med at påføre brynserummet korrekt efter instruktionerne. Husk også, at øjenbrynene og huden nedenunder skal være rene, når du påfører dit brynserum.

Hvad er det bedste øjenbrynsserum?

I dag er der masser af øjenbrynssera på markedet. Nogle giver resultater efter blot en måneds tid, mens andre tager lidt længere tid. Nogle gør også øjenbrynene mørkere og tættere, andre fokuserer mere på at gøre øjenbrynene mere buskede.

Bedst i test: Her får du listen over årets bedste øjenbrynssera 

Vi har samlet alle de bedste øjenbrynssera, der giver dig smukke og fyldige bryn. Du får dem her.

Bedste øjenbrynsserum til tykkere øjenbryn: Eyebrow Renewing Serum – M2 Beauté

Eyebrow Renewing Serum er et vegansk øjenbrynsserum med en applikator, der gør påføringen let som en leg. Børsten er lidt tykkere i bunden, hvilket gør, at du nemt og hurtigt kan påføre på produktet hele brynet – mens den smalle spids gør det nemt at komme til og påføre mere præcist på tynde områder. Beholderen indeholder en generøs mængde serum, og serummet skal kun påføres én gang om dagen, hvilket gør, at produktet holder i næsten to måneder. Efter tre uger er brynene blevet lidt tættere og mørkere. Efter fem uger vil du opleve meget synlige resultater.

Find Eyebrow Renewing Serum her

Eyebrow Renewing Serum – M2 Beauté

Læs mere om Eyebrow Renewing Serum her

Bedste øjenbrynsserum som er let at påføre: Xbrow Eyebrow Conditioner – Xlash

Den trekantede applikator på Xbrow Eyebrow Conditioner fanger den helt rigtige mængde produkt, og så er den nem at stryge hen over brynene. Det tager næsten to måneder at opnå den ønskede effekt, men til gengæld er prisen god. Den eliminerer tynde bryn og giver dem en flot, mørk farve, som gør makeuprutinen meget hurtigere, fordi der kun skal til en brow gel til.  

Find Xbrow Eyebrow Conditioner her 

Xbrow Eyebrow Conditioner– Xlash

Læs mere om Xbrow Eyebrow Conditioner her

Bedste øjenbrynsserum på budget, BrowVo! Conditioning Primer – Benefit Cosmetics

En hverdagshelt, der kan bruges både morgen og aften er BrowVo! Conditioning Primer. Her får du også den helt rigtige mængde produkt, som kan bruges både før makeuprutinen og før sengetid. Produktet tørrer hurtigt ind i brynene uden at gøre dem hårde og klistrede. Brynserummet indeholder keratin og sojaprotein, der gør brynene både fyldigere og mere skinnende, samt jojobaolie og olivenolie, som plejer huden under brynene. Selv om vi har at gøre med et brynserum på budget, leverer det et smukt resultat.

Find BrowVo! Conditioning Primer her

BrowVo! Conditioning Primer

Læs mere om BrowVo! Conditioning Primer her

Bedste øjenbrynsserum til bryn og vipper: Optim-Eyes Lashes & Brows – Filorga

Optim-Eyes Lashes & Brows er en fantastisk to-i-en, der kan bruges på både vipper og bryn. I beholderne, som begge indeholder masser af produkt, er der en del, der påføres med en tynd pensel, og en del, der påføres med en mascarabørste. Begge dele kan bruges på både vipper og bryn og gør begge dele fyldigere på kun tre uger. Trin to, som påføres med mascarabørsten, er også god til at holde brynene på plads hele dagen, uden at de føles stive.

Find Optim-Eyes Lashes & Brows her

Optim-Eyes Lashes & Brows

Læs mere om Optim-Eyes Lashes & Brows her

Bedste økologiske øjenbrynsserum: Phyto-Medic Eyebrow Enhancing Serum – Lashfood

Det øko-certificerede brynserum Phyto-Medic Eyebrow Enhancing Serum har en tynd børste, som især er god til dem, der blot vil styrke brynene eller gøre dem fyldigere. På magisk vis fremtryller produktet ikkeeksisterende hår efter godt fem uger, og indholdet på fem ml gør, at produktet holder i næsten tre måneder.

Find Phyto-Medic Eyebrow Enhancing Serum her

Phyto-Medic Eyebrow Enhancing Serum – Lashfood

Læs mere om Phyto-Medic Eyebrow Enhancing Serum her

Bedste øjenbrynsserum for hurtig effekt: RapidBrow Eyebrow Enhancing Serum – RapidLash

RapidBrow Eyebrow Enhancing Serum har en fleksibel, lille børste, der let stryger gennem brynene og sikrer, at hvert hår får en dosis serum. Serummet er allerede effektivt efter fire uger, og efter seks uger har brynene gennemgået en flot transformation – flere hår er kommet til, og hårene er blevet mere buskede og mørkere. Brynserummet indeholder det, RapidLash kalder “Hexatein complex”, som er en sammensætning af keratin, panthenol, æblefrugtcelleekstrakt, polypeptider og biotin, der tilsammen giver volumen og fylde. Samtidig holdes brynene bløde.

Find RapidBrow Eyebrow Enhancing Serum her

RapidBrow Eyebrow Enhancing Serum – RapidLash

Læs mere om RapidBrow Eyebrow Enhancing Serum her

Bedste øjenbrynsserum til fyldige bryn: RevitaBrow Eyebrow Conditioner – RevitaLash

Bestselleren RevitaBrow Eyebrow Conditioner er et hit, der giver masser af fylde til øjenbrynet. Brynene bliver markant tættere og mørkere på kun en måned. Det kan vi blandt andet takke ingredienserne ginsengekstrakt og hvedeprotein for. Påføringen er hurtig og kræver ikke så meget præcision. Serummet indeholder vitamin B7, som er med til at forlænge hårets livscyklus. Selv hvis du somme tider glemmer serummet, er resultatet med dette produkt rigtig godt, så det er perfekt til dig, der ikke altid husker at bruge serum.

Find RevitaBrow Eyebrow Conditioner her

RevitaBrow Eyebrow Conditioner - Revitalash

Læs mere om RevitaBrow Eyebrow Conditioner her

Bedste øjenbrynsserum til hårtab og overplukkede øjenbryn: Nanobrow Eyebrow Serum – Nanolash

Nanobrow Eyebrow Serum er en budgetvenlig favorit, der kræver lidt tålmodighed, før de fulde resultater ses. Efter cirka seks uger har brynene fået en mørkere farve, og efter endnu et par uger begynder brynene også at blive tættere og fyldigere. Derudover indeholder det skønne antioxidanter, der gør hvert hårstrå tykkere, forhindrer hårtab og reparerer øjenbrynet i dybden.

Find Nanobrow Eyebrow Serum her

Nanobrow Eyebrow Serum – Nanolash

Læs mere om Nanobrow Eyebrow Serum her

 

Læs ogå

Årets bedste øjenbrynsgel: Brow gels til alle bryn

Læs ogå

Bedst i test: De bedste øjencremer mod mørke rande og hævelser

 

Artiklen er oprindelig udgivet på ELLE.se.