Skønhed

ANNONCE: LegLuxury – få sommerklare stænger nu

- 18/03/2015

Forkæl dine ben og bliv klar til sommeren med træning, massage, eksfoliering, fugtighedscreme og- ikke mindst - den helt rigtige skraber. Lad dig guide her...

Giv dine ben den forkælelse de virkelig fortjener – Gillette lancerer nu kampagnen LegLuxury, der handler om at nyde vores dejlige ben. 

 

Når vi ikke lige viser dem frem, kan vi nemlig nemt komme til at glemme dem. Vi plejer dagligt vores ansigt, hænder og fødder, men nu er det på tide, at vi også begynder at forkæle vores ben. Og ikke kun som sommeren, men hele året rundt! Med den nye benplejerutine LegLuxury, vil Gillette Venus inspirere kvinder til at give deres ben den ekstra omtanke de virkelig fortjener om det så er gennem massage, eksfoliering, fugtighedscreme, barbering og/eller træning. 

 

Læs også: Her er de 6 klassiske slankekursbrølere

 

For lækre sommerben starter med sunde og stærke ben! Træning behøver ikke at være 10 km løbetræning hver dag. Bare ved at vælge trapperne i stedet for elevatoren eller vælge cyklen eller powerwalke fremfor at tage bussen, vil du få slankere og strammere ben, der ser stærkere og sundere ud.

 

Gillette har derfor udfordret ELLEs digitalredaktør, Laura Lawaetz, der står bag bloggen Stylejunkie.dk, samt personlig træner og kostvejleder, Sara Jin Smidt fra bloggen HealthySkinnyBitch.dk, der over de næste par måneder stiller skarpt på bentræningen og dele deres bedste tips og øvelser på deres instagramprofiler @lauralawaetz og @healthyskinnybitchdk samt her på ELLE.dk.

 

Læs også: Sådan holde de franske kvinder den slanke linje

 

Så ‘stay tuned’ for øvelser, tips og tricks fra Laura og Sara og imellemtiden; tag et kig i galleriet! Måske du er én af de mange danskere, der bruger den forkerte shaver?

 

Gillette Venus har en hel serie af skrabere, alle med forskellige egenskaber, som passer til forskellige hudtyper og behov. Lad dig guide i galleriet, hvor vi har samlet 8 forskellige skrabere og find den der passer bedst til dig!