Annonce

4 nemme tips til at opnå det naturlige, velplejede hårlook

- 24/08/2020

Drømmer du om glansfulde, sunde lokker? Og ville du elske at slippe for dårlige hårdage med en fedtet skilning og krusede længder? Så læs med her, hvor vi guider dig til 4 nemme tips til at opnå det naturlige, velplejede hårlook.

herbal essences

Dit hår er en vigtig del af dit look, og hvordan du styler det, kan faktisk sige mere om dig, end du lige går og tror. Sætter du det fx altid i en stram knold – og opnår du derved et tjekket, nærmest business-agitgt look? Eller har du det hængede løst og ustylet på en boheme-chik måde? 

Uanset hvordan du bedst kan lide at style dit hår, drømmer du garanteret om en fast rutine, der sikrer dig glansfulde, sunde lokker. 

For hvem har ikke passeret en kvinde med bølgende, skinnende hår og tænkt “gid det var mit”? Vi har alle været der. 

Men hvis du tror, vejen til ufedtet, smukt hår er lang og kringlet, kan du heldigvis godt tro om igen. Du kommer nemlig langt med få, gode tips og de rette produkter. 

Læs med her, hvor vi guider dig til 4 nemme tips til at opnå det naturlige, velplejede hårlook.

Tip 1: Drop sulfat

Tager du dig selv i at skrue op for frekvensen af hårvaskene, fordi dit hår hurtigt fedter? Måske vasker du det faktisk hver evig eneste dag, fordi du ellers lynhurtigt får en skinnende skilning (på den ufede måde) og tendens til begyndende dread-locks. Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, vasker du garanteret dit hår med en almindelig sulfatbaseret shampoo. 

A hva for noget, tænker du måske. For kender du overhovedet til sulfat? Hvis ikke kan vi fortælle dig, at de fleste almindelige shampooer er baseret på netop sulfat, som går ind og ‘vasker tavlen ren’ hver eneste gang, du vasker dit hår. Altså bogstavligt talt. For den fjerner nemlig også den naturlige fedt og olie, din hovedbund producerer, og det får altså kun din egen produktion af selvsamme til at eksplodere. Det vil sige – jo mere hårvask med sulfatbaseret shampoo – jo mere fedter dit hår. Derfor er det første tip at skifte din shampoo (og balsam) ud til produkter uden sulfat. Du skal igennem en overgangsperiode, hvor dit hår vil se fedtet ud i en kort periode, men det er det hele værd, når du derefter vil begynde at opleve, at dit hår er fedtfrit i mange dage uden vask. 

Tip 2: Brug hampefrø

Kender du den hemmelige superingrediens, hampefrø? Hvis ikke, kan du godt tage noter her. Det er en fordel at bruge produkter med hampefrø, fordi planten er kendt for at indeholde høje og velafbalancerede mængder omega 3 og 6, som er gode for kroppens velbefindende – og vejen til et naturligt, velplejet hårlook kommer jo i allerhøjeste grad via en sund krop. 

Anvendt på dit hår er hampolie kendt for at styrke og fugtiggøre dine lokker. Det er særligt fordelagtigt i de kolde måneder, og det kan endda hjælpe med at kontrollere altid uvelkommen frizz. 

 

Herbal Essences pure aloe og hemp

Ét eksempel på hårpleje med et højt indhold af Aloe Vera er denne nye serie fra Herbal Essences ‘Aloe + Hemp’ shampoo og balsam. Læs mere om produkterne her.

Tip 3: Undgå farve og varme

Denne kommer nok næppe som den store overrakelse for dig. Dit hår har nemlig bedst af at undgå at blive udsat for skadende, udefrakommende forstyrrelser som hårfarve – særligt afblejning – og varme stylingapparater som en føntørrer, glatte- eller krøllejern. 

Giv dit hår fred og ro – minimum nogle gange om ugen – og hvis du absolut skal udsætte det for varme, så sørg for at plej det med et varmebeskyttende produkt inden. 

Tip 4: Brug aloe vera

I det antikke Egypten blev aloe vera kaldt for udødelighedens plante, og hvis det ikke er nok til at overbevise dig om bladenes fordelagtige virkning, ved vi snart ikke. Aloe vera-blade er kendt for sine fugtgivende og beroligende egenskaber, og så er de fulde af et gellignende stof, der indeholder de fleste af plantens bioaktive forbindelser, såsom vitaminer, antioxidanter, mineraler og aminosyrer (du har sikkert smurt dem på brandsår eller myggestik i udlandet), men det er selvfølgelig også egenskaber, dit hår vil elske. Aloe vera fungerer i sig selv som en balsam for dit hår og efterlader det glat og skinnende.

 

 

Aloe og hemp shampoo og balsam

Om Herbal Essences Pure Aloe Collection

Herbal Essences Pure Aloe Collection er Herbal Essences’ første sulfatfri aloe vera-kollektion af shampoo og balsam, der efterlader håret næret og skinnende. Både produktseriens shampoo og balsam er uden sulfater og farvestoffer, og så er de – ligesom alle Herbal Essences-produkter – ikke testet på dyr.

Herbal Essences har kigget ind i den grønne skønhedsjungel og undersøgt hvilke ingredienser, der er go eller no-go, når det kommer til din shampoo og balsam. Med Pure Aloe-kollektionen får du altså produkter fyldt med fordelagtige ingredienser, der allerede har gennemgået en skarp udvælgelsesproces, så du trygt kan vaske hår uden at studere bagsiden af flasken.

Læs mere om Herbal Essences Pure Aloe collection her.