Annonce

3 tips til at opfriske dit hår på et øjeblik

- 17/03/2020

Foråret står for døren, og med sæsonernes skifte kommer ofte lysten til fornyelse. Det kan både gælde for din garderobe, din bolig og dit hår - og sidstnævnte behøver faktisk slet ikke at være en hverken uoverskuelig eller dyr affære. Vi har samlet 3 nemme tips til at opfriske dit hår på et øjeblik.

Langt om længe kan vi vinke farvel til vinteren – eller i hvert fald til det efterårsvejr, vi har haft det seneste halve år – og sige goddag og hjerteligt velkommen til foråret.

Når sæsonerne skifter, og særligt når vi træder ind i lysere tider, kan man ofte få lyst til andre former for forandring på parametre som fx at skifte ud i garderoben, rykke rundt i hjemmet, eller give frisuren en opfrisker.

Du holder dig måske tilbage i forhold til ‘projekt-hår’, fordi du umiddelbart forestiller dig, at det er en besværlig og bekostelige affære, men sådan behøver det slet ikke at være.

Vi har samlet 3 nemme tips, som du kan følge for at opfriske dit hår på et øjeblik.

Tip 1: Få en klipning

Short hair, don’t care? Måske er det i virkeligheden en klipning, du trænger til. Bestil en tid hos en frisør, du kender og er tryg ved – og lad lokkerne falde. Du kan nøjes med en studsning, så dit look bare får en friskere fremtoning, eller du kan være modig og eksperimentere med et helt nyt udtryk. Har du fx længe overvejet pandehår eller en lang page? Spring ud i det!

Tip 2: Sæt dit hår i en ny frisure

En ny frisure, som du ikke normalt anvender, kan være nok til at opfriske dit look. Sæsonens smukkeste opsætning består af en fletning – og da de internationale modehuse viste sine forårs- og sommerkollektioner frem, spankulerede den ene model efter den anden netop ned ad catwalken med flettede lokker.

Christian Diors modeller ved S/S 2020-showet sportede ‘malkepige-looket’ med en fletning i hver side, og vi elskede den bedårende styling med et touch af barndommens glæde. Flet løs!

Psst! Et hårspænde eller en hårbøjle kan også tilføje et frisk touch til dit look.

Tip 3: Farv dit hår

Det kan være både dyrt og tidskrævende at få farvet hår i en frisørsalon, men har du overvejet selv at kaste dig ud i det?

Hjemmefarvning er nemlig slet ikke så ’farligt’ som du måske går og tror, og resultatet kan blive mindst lige så smukt, som hvis en professionel havde haft fingrene i dine lokker.

Schwarzkopfs hjemmehårfarver er supernemme at bruge, og du kan hurtigt blive ekspert i at farve hår. Følg nedenstående tjekliste og bliv klar til at kaste dig ud i hjemmefarvning:

  • Er du usikker på, hvilken farve du skal gå med? Test dig selv og find din perfekte hårfarve her.
  • Lav en allergitest med produktet inden du farver dit hår. Instrukserne til allergitesten finder du i brugsanvisningen.
  • Tag en slidt T-shirt på, som gerne må blive misfarvet, og anvend handsker.
  • Følg instrukserne nøje og læg særligt mærke til om din farve skal i vådt eller tørt hår.
  • Hvis du bleger dit hår, kræver det ekstra meget omsorg både før, under og efter. Følg instrukserne ekstra nøje, hvis du anvender farven ’Blonde’. Hvis du kommer til at vaske farven ud for tidligt og er utilfreds med resultatet, kan du farve det igen og lade det sidde i den anviste tid.
  • Saml alle redskaber og ingredienser inden for rækkevidde og husk at indstille en timer.
  • Tip! Forkæl dig selv som var du i en salon – sæt god musik eller en podcast på og bryg en varm kop kaffe. 

 

Ét voila! Så er du klar til at springe ud i foråret med nyt, lækkert hår, som hverken kostede dig meget tid eller mange penge. 

Om Schwarzkopf

Schwarzkopf har i over 110 år stået for kvalitet, ekspertise og innovation. I dag er Schwarzkopf repræsenteret i over 50 lande verden over med Schwarzkopf som hovedbrand for en bred portefølje af brands som Blonde, Natural & Easy og LIVE. Læs mere om Schwarzkopf her

Blonde imødekommer alle behov, uanset om du vil være platinblond eller give dit hår en lys nuance. Blonde-produkterne er beriget med olier og Omegaplex-anti-breakage-teknologi, der forbedrer hårkvaliteten.

Natural & Easy er permanent hårfarve med op til 100% dækkeevne i forhold til grå hår. Produktserien har et bredt spektrum af farver, og multi-accent-teknologien giver et naturligt resultat.

LIVE indeholder både permanente og midlertidige farver til dig, der elsker at skifte hårfarve, eller som vil prøve en ny farve af, inden du gør den permanent. Farverne i serien findes i overflod, og du kan skabe et vildt look ved at påføre farven direkte, eller gå efter en pastelnuance og komme den i din balsam. 

Køb produkterne her.