Skønhed

10 negletendenser, du skal lade dig inspirere af denne sæson

- 12/05/2022

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og uanset hvad de solrige dage byder på, er det altid prikken over i'et med flotte sommernegle.

Neglekunsten er vokset i popularitet i løbet af de sidste par år, og mange har taget manicuren til det næste niveau, og denne sommer er ingen undtagelse.

Stranddage, grillfester og en længe ventet bryllupsæson er lige om hjørnet, og intet sætter prikken over i’et på et sommersæt som et par flotte negle, der understreger din stil og giver dit udtryk et snert af humor og glimt i øjet. 

Se 10 sommerlige og fine negle herunder, du kan lade dig inspirere af i denne sæson.

1. Margueritter

Margueritten blomstrer hele sommeren og lyser grønne græsplæner op, men den pynter altså også på neglene som et enkelt og klassisk motiv.

2. Frugter

Alt lige fra søde kirsebær og jordbær til saftige vandmeloner og citroner er de perfekte motiver til et par friske sommernegle.

Læs ogå

De 8 største negletendenser lige nu

3. Regnbuer

Livlige farver hører sommeren til, og denne sæson behøver du ikke vente på regnen, før du får et glimt af regnbuen, for den er perfekt til neglene.

4. Smileys

Harry Styles og Dua Lipa har taget de muntre smileys til sig som de foretrukne neglemotiver, og smileymanicuren ser ud til at være kommet for at blive denne sommer.

5. Glitter og sten

Glitter og sten er perfekte til sommerens mange festlige begivenheder, hvad end du er brud eller gæst. Om det er i en enkelt farver eller flere toner, så er der garanti for festlige negle. 

6. Mix og match

Forpligtelserne ved at vælge bare et motiv er vanskeligt, så hvorfor ikke gå med forskellige motiver på alle ti negle? Mulighederne er uendelige, og det er en sjov måde at gøre dine negle ekstra personlige. 

7. Tern

Det grafiske skakbræt er nok én af de mest populære tendenser denne sommer, og det dynamiske motiv er også en fin måde at skabe blikfang.

8. Yin og yang

Demi Lovato og Halsey har været inspireret af det kinesiske symbol yin og yang, men kombineret med flere farver, mønstre og såkaldte ‘Taijitu’-cirkler.

9. Prikker

De enkle prikker er en sikker vinder, og kan samtidig kombineres med sommerlige farver, der matcher din stil og dit humør.

10. Dobbelt fransk manicure

Fransk manicure har længe ligget på førstepladsen over de mest populære negledesigns, men denne version tager den til et nyt og mere avanceret niveau.

Læs ogå

Sådan får du sæsonens spejlblanke hår