Mode

Zalando introducerer Topshop med Cara Delevingne i front

- 27/04/2015

Endelig! Nu er det officielt, at Zalando bliver global forhandler af Topshop, også i Danmark, og kampagnen 'Whereever you are' med Cara Delevingne lanceres den 3. maj. Se videoen og de flotte kampagnebilleder her.

Vores highstreet yndling Topshop er nu om muligt rykket endu højere op på vores favoritliste. Det britiske brand lanceres nu endelig på den europæiske onlineshop Zalando, der leverer lige til dit dørtrin, hvorend du befinder dig!

Læs også: ELLE Style Awards: Her er de nominerede!

I forbindelse med annonceringen lancerer Topshop og Zalando kampagnen ‘Whereever you are’ med ingen ringere end den engelske model Cara Delevingne, der i bedste Cara-stil fjoller rundt og har det sjovt på settet til skydningen af kampagnen.

Topshop hos Zalando kampagnen følger i fodsporene på den senest lancerede kampagne, ‘Are You Ready?’, begge instrueret af Gordon von Steiner. ‘Whereever you are’ lanceres den 3. maj på samtlige sociale medier, men du kan allerede nu få en forsmag med den fede video her:

Læs også: Max Mara skaber eksklusive taske med Whitney Museums arkitekt Renzo Piano

Cara er stylet i de seneste styles med 70’er denim med flare, den lille sorte kjole og ruskindsjakke med frynser. Den velformulerede stjerne opfordrer alle fashionistaer i Europa til at gøre sig klar til de seneste trends!

Se de flotte kampagnebilleder samt eksklusive ‘behind the scenes’ billeder fra skydningen i galleriet. 

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem. 

Julen er en dyr tid, brug dine penge smart og shop med en rabatkode til Zalando! Så er der råd til det du drømmer om, endnu billigere! – Find din kode her zalando rabatkoder