Mode

VILA x Røde Kors lancerer charity t-shirt

- 16/07/2015

I foråret gik VILA og Røde Kors sammen for at sætte fokus på hjælpeorganisationens arbejde, og det er der nu kommet en sej velgørenheds t-shirt ud af.

At støtte en god sag går aldrig af mode! Tilbage i april måned stillede VILA og Røde Kors fokus på den verdensomspændende velgørenhedsorganisations arbejde.

Det samarbejde betød blandt andet, at VILA udformede tre bud på en såkaldt charity t-shirt, der blev sat til afstemning, hvor kunderne selv kunne stemme på deres favoritdesign.

Læs også: Shoppeguide: 10 cool briller

Nu er der endelig kommet et smukt resultat ud af det velgørende arbejde, og designet til t-shirten er fundet. Det endelige resultat er skabt af den grafiske designer grafisk designer, Signe Bruun. Om sit design siger hun:

“Jeg ønskede at designe et print, der skulle signalere personlighed og enkelthed. Printet har jeg håndskrevet med kridt, hvilket giver et let og umiddelbart udtryk. Ordene fortæller budskabet – vi må støtte dem i verden, som er mest udsatte.Jeg er glad for at have bidraget til samarbejdet med mit design og dermed givet VILAs kunder mulighed for at shoppe med god samvittighed.”

Foto: VILA x Røde Kors

VILAs charity t-shirt kommer til salg i butikkerne til august og kommer til at koste 159,95 kr., hvoraf 50 kr. går til Røde Kors. 

Læs også: Lily-Rose Depp er nyt ansigt for Chanel

Foruden t-shirten vil man i samme periode kunne finde Røde Kors-magasinet STIL i VILAs butikker. Magasinet blev udgivet første gang i 2014, og der havde organisationen bedt en lang række danske kendisser, modeller og fotografer om at dele deres talent for at skabe ekstra fokus på genbrug og derved rejse midler til verdens brændpunkter.

Shop den flotte t-shirt til august og støt et godt og vigtigt formål.