Mode

Video: Se Victoria’s Secret Fashion Show 2015 her

- 12/12/2015

Onsdag den 8. december blev dette års Victoria's Secret Show vist på tv, og det blev - vanen tro - et fantastisk show ud over alle grænser! Se showet her og lad dig forføre af glimmer, glitter og glamour på bedste vis!

Så er ventetiden endelig ovre! Årets Victoria’s Secret Show, der blev afholdt i New York tirsdag den 10. november, kan nu endelig ses på video.

Victoria’s Secret-showet er uden sammenligning et af de dyreste og mest ekstravagante modeshows hvert år, og derfor et show, vi ventet i spænding på at få lov til at se live.

Mere end 40 modeller var på catwalken til årets Victoria’s Secret Show, herunder 10 nye ‘Angels’ og et par helt nye ansigter på catwalken – blandt andet de to topmodeller og it-girls, Kendall Jenner og Gigi Hadid. 

Se også: Set på Instagram: Backstage fra Victoria’s Secret Show 2015

Showet bød også på live-optræden fra Ellie Goulding, Selena Gomez og The Weeknd, og nu er det så (endelig) muligt at se hele showet med egne øjne!

Kom med behind-the-scenes inden årets Victorias Secret-show løb af stablen her:

Du kan også se hele showet fra ende til anden. Victoria’s Secret har nemlig uploadet showet på deres hjemmeside, og her kan du se det ekstravagante show:

SE VICTORIA’S SECRET SHOW 2015 ONLINE HER 

Hvis du ikke kan få nok af de smukke modeller, har vi også samlet alle catwalk-billederne fra showet i galleriet, hvor du kan få en lille forsmag på, hvad der venter dig.

Psst… Vær opmærksom på, at showet (via Victoria’s Secrets hjemmeside) ikke kan ses fra mobilen/en tablet, men kun fra en computer.