Mode

Victoria Beckham kommer til Århus

- 13/09/2013

I oktober åbner Møhge & Maude sin anden butik. Denne gang i Vestergade i Århus

I oktober åbner Møhge & Maude sin anden butik. Denne gang i Vestergade i Århus. Lotte Riis er kvinden, der har fået modehusene Victoria Beckham, Diane von Furstenberg, See by Chloe, RedValentino og mange flere først til sin butik i Aalborg og nu også til Århus.

Butikken i Aalborg er blandt andet kendt for sin parisercharme og håndplukkede udvalg fra de internationale modeuger. I Århus vil kunderne få samme personlige service og høje niveau af styling samt et endnu større udvalg af tøj og smykker.

Møhge & Maude butikken i Århus bliver stilmæssigt lidt anderledes fra butikken i Aalborg. Der bliver rummeligt og smukt med højt til loftet og en cool New Yorker stemning. Jeg tror på, at vi kan genskabe atmosfæren fra Aalborg, hvor vi har en spændende kontrast mellem nogle af modeverdenens smukkeste og mest spændende kollektioner og så vores service og personlighed, der er jysk; det vil sige venlig, uprætentiøs og ustresset’, fortæller indehaver Lotte Riis.

Den nye Møhge & Maude-butik i Århus kommer blandt andet til, som de eneste i byen, at tilbyde tøj fra mærkerne DVF, Theory, RedValentino, Mauro Grifoni, Victoria Victoria Beckham, Victoria Beckham denim, See by Chloe og The Seafarer.

Butikken i Vestergade i Århus åbner i oktober måned.
Læs mere på butikkens hjemmeside her.