Mode

Vibskov åbner ny butik

- 21/11/2012

Designer Henrik Vibskov åbner på fredag ny butik til kvinder og mænd

Der er godt nyt for alle danske fashionistaer. Henrik Vibskov åbner på fredag endnu en flagship store.

Det kun 32 kvadratmeter lille lokale, designeren er flyttet ind i, ligger på Læderstræde 14 i indre København – lige midt på cafégaden.

Planerne om at udvide butikskoncernen med endnu en butik har ikke ligefrem været længe undervejs. Tværtimod. For ifølge designeren selv var det først for tid dage siden, at designeren og vennen Mads Nørgaard gav ham ideen.

“For ti dage siden ringede Mads Nørgaard og spurgte om vi ville flytte ind i lokalet…tjo, hvornår? Nåa, med det samme… Jo da.. Så nu har vi arbejdet 24/7 i nogle dage og med hjælp fra gamle showinstallationer og andre projekt-objekter har vi sammensat et interiør som sgu er sit helt eget,” siger Vibskov.

Intet Henrik Vibskov-projekt uden humor. Den nye butik bliver kaldt The Matchbox, og det er der en ret enkel grund til.

“Butikken er jo lillebitte, det er nok verdens mindste flagship store. Derfor kalder vi den The Matchbox,” siger designeren selv.

Butikkens sortiment kommer ligesom butikken i Krystalgades til at være et miks af både Vibskovs design og mærker som Ally Capellino, Anntian og Comme des Garcons. Men kom selv og kig, når The Matchbox åbner på fredag den 23. november.

Henrik Vibskov Boutique, Læderstræde 14, 1201 København K.