Mode

Vans lancerer ny Vans x Disney kollektion

- 20/05/2015

Din barndom vender tilbage, og din indre Disney-fan får frit spil, når Vans' seneste kollektion af tøj, sko og accessories, Young at Heart, lander til juni. Få et smugkig på den skønne Vans x Disney kollektion her.

Vi bliver aldrig for gamle til Disneys skønne univers, og nu bliver det både smart og nemt at drømme sig tilbage til sorgløse tider med tegnefilm, Mickey Mouse og Anders And!

Vans har nemlig annonceret deres andet projekt inspireret af vores alle sammens Disney. Det sker i form at Young at Heart kollektionen til både mænd og kvinder, der lanceres til juni, 2015. 

Læs også: Tæt på Mr. Popular: Balmain-designeren Olivier Rousteing

Den nye sko- og tøjkollektion vil bestå af alt fra sweatshirts, t-shirts, sneakers, tasker, hatte og meget mere med de skønneste print fra Disneys verden. Glæd dig til klassiske styles fra Vans med med tryk som Mickey og Minnie Mouse, Anders And og Peter Plys!

Vans har tidligere ladet Disneys univers være inspirationskilde til deres kollektioner. I 2013 lancerede de blandt andet en skokollektion, Disney x Vans Vault OG Classics kollektionen. 

Young at Heart kollektionen er tilgængelig i udvalgte Vans butikker verden over og online fra juni, 2015. 

Læs også: Nyt gæstesamarbejde: H&M x Balmain

I galleriet kan du få et smugkig på den herlige Young at Heart kollektion med masser af Disney-minder og farver fra Vans.

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.